Connect with us

Werk & Vacatures

Een vacature voor service engineer vinden

Wanneer je net afgestudeerd bent, aan een technische opleiding, is het altijd goed te kijken naar een passende vacature voor jou, misschien de vacature service engineer?
Wanneer je je technische opleiding hebt afgerond is het altijd goed om te kijken naar een leuke vacature. De vacature voor service engineer heb je vaak nog niet zomaar gevonden, maar het is wel een mooie uitdagende functie voor de mensen die van een beetje actief meewerken houden.
De service engineer is vaak verantwoordelijk voor het onderhoud van machines. Deze onderhoudswerkzaamheden worden over het algemeen over het hele land uitgevoerd.
Het is dus belangrijk dat je ook van reizen houdt. De vacature service engineer vind je overigens vaak bij veel verschillende uitzendbureaus en technische bedrijven zelf, het is namelijk een functie die erg gewild is!

Wat doet een service engineer allemaal

Een service engineer is altijd bezig met technische dingen, daarnaast onderhoud hij ook contact met een klant en zorgt er voor dat er preventief naar de machines en systemen wordt gekeken. Het is de bedoeling dat de machines of systemen altijd goed blijven werken, omdat deze vaak in onmisbare staat zijn voor het bedrijf waar de machine staat.
Vaak komt een service engineer naar een bedrijf toe wanneer de machine of het systeem kapot is om deze te repareren. Maar ook worden er contracten gesloten die onderhoud bevatten of dat er nieuwe onderdelen geïnstalleerd moeten worden in een machine of in een systeem. Dit is namelijk niet iets wat iedereen zomaar kan en hiervoor moet je een goede opleiding volgen.

Waar vind ik de juiste vacatures voor mij?

Over het algemeen doe je er goed aan je in te schrijven bij verschillende uitzendbureaus en jezelf ook goed kenbaar te maken bij bedrijven die deze vacatures kunnen gaan aanbieden.
Dit kenbaar maken kan bijvoorbeeld door middel van een open sollicitatie of een belletje naar het bedrijf toe.

Optima Media – Solid Media Solutions

Computer & Internet

De motivatiebrief

Werk & Vacatures

Veelgemaakte fouten tijdens het solliciteren

Werk & Vacatures

Advertisement