Connect with us

Computer & Internet

Multifunctionele printers voor bedrijven

Veel particulieren kiezen net als de meeste bedrijven voor een multifunctionele printer. Dat is natuurlijk niet voor niets. Maar waar een particulier kiest voor een basis documenten beheer met scan en kopieerfunctie heeft een bedrijf meestal toch ook andere overwegingen. Zoek jij een bedrijfsmatige multifunctionele printer? Wil je een geavanceerd documenten beheer, snelheid, lage kosten per print (CPP) en volledige netwerkintegratie? Heeft jouw ideale printer niet genoeg aan efficiënt documenten beheer maar wil je een echte multifunctionele krachtpatser? Een professionele all in one printer vormt dan het centrum voor bedrijfsmatig document management. Voor het afdrukken van haarscherpe kleuren printjes in A4 en A3 formaat. Snel(25 kopieën per minuut is geen uitzondering) en bovendien zuinig.

Document management en beheer

De multifunctionele printers voor bedrijven zijn met name te vinden in de geavanceerde KYOCERA TASKalfa printerlijn van de Japanse printer- en elektronicaproducent KYOCERA. Met uitgebreide standaard opties zoals de netwerkfunctie, mobiel en dubbelzijdig printen zijn de producten uit deze zakelijke serie bijzonder uitgebreid. Optioneel kunnen printers uit de zakelijke TASKalfa lijn ook nog faxen en hebben standaard een ingebouwde harddisk met een ruime opslagcapaciteit. Ook Lexmark heeft trouwens een uitgebreide printerlijn speciaal voor zakelijke toepassingen. Met een uitgebreide beveiliging tegen inbraken op het netwerk maar ook toegangsbeveiliging en een speciale optie voor het al dan niet vrijgeven van geheime documenten. Voor supersnel scannen tot aan ruim 150 pagina’s per minuut draaien de kantoorprinters van Lexmark hun hand niet om. Met al deze specificaties en het bijzonder zuinig gebruik is Lexmark ook op het gebied van multifunctionele zakelijke printers zeker een overweging waard.

Officieel dealer

Makkelijk zal de keuze voor de perfecte zakelijke printer dan ook niet zijn. Dat je met een dergelijke printer veel tijd en op lange termijn absoluut ook veel geld bespaard is wel mooi meegenomen. Simpel in het gebruik zijn de multifunctionele printers voor bedrijven gelukkig allemaal. Let bij de aanschaf van jouw printer ook op zaken als garantie, een (eventueel)onderhoudscontract en of de verkoper ook een officiële dealer is van de verkochte merken. Dit is vooral belangrijk voor de garantie en de (eventuele) snelle vervanging van onderdelen en toners.

Advertisement