Connect with us

Werk & Vacatures

Constructeur vacatures in Gelderland

Gelderland is een prachtige uitgestrekte provincie waar er veel ruimte is en zo ook het gevoel van veel vrijheid. Dit maakt het voor de mensen die daar van houden een fijne provincie om te wonen. Maar waar gewoond wordt moet ook gewerkt worden. In de techniek en engineering zijn er best wat leuke banen te vinden. Recent wordt er best veel gezocht naar tekenaars en constructeurs. Hier zijn er een aantal constructeur vacatures in Gelderland die openstaan op dit gebied.

Vacature tekenaar/constructeur machinebouw

Wil jij graag werken bij een innovatief bedrijf die hightech machines en machinedelen maakt? Dan is deze vacature wel iets voor jou. Een innovatieve machinebouwer met een eigen R&D afdeling en productie afdeling is opzoek naar een tekenaar/constructeur met een afgeronde HTS of MTS diploma in de richting van Mechatronica, autotechniek of WTB.
De functie is voor zowel ervaren constructeurs als starters met vele doorgroei mogelijkheden binnen dit vakgebied. Als Constructeur bij dit bedrijf neem je de verantwoordelijkheid op je voor het engineeringproces. De werkzaamheden die je uitvoert omvat het plannen van trajecten, overleg voeren met collega’s en klanten de uiteindelijke uitvoering. Ook zal je al snel betrokken raken bij het R&D proces waarbij je op verschillende manieren input kan geven vanuit de ervaring die je op doet. Ook zullen je werkzaamheden het ontwerpen en construeren van machines omvatten dat uiteraard een belangrijk onderdeel is van het beroep als tekenaar/ constructeur.

Vacature tekenaar/constructeur bij internationaal bedrijf

Een bedrijf die internationaal klanten heeft en waarvan het bedrijf bestaat uit verschillende bedrijfstakken van tekening tot eindproduct, is opzoek naar een tekenaar/constructeur. De mechanical engineer waar naar gezocht wordt zal het vervaardigen van mechanische ontwerpen en machines op zich nemen. De verantwoording betreft de gehele engineering van projecten of delen daarvan. De engineering omvat o.a. het ontwerpen, berekenen, in details uitwerken van en het tekenen van verschillende constructies voor de machinebouw. Voor deze functie wordt een HBO werktuigbouwkunde of MBO diploma met werkervaring in de machinebouw vereist.

Advertisement