Connect with us

Werk & Vacatures

De Steelbag, Steel what?

Menig advocaat, accountant, consultant of medewerker buitendienst hoopt het niet mee te maken. Je bent onderweg naar een afspraak of bespreking. Je besluit even de auto aan de kant te zetten voor een kop koffie. Als je terug komt bij je auto blijkt je laptop te zijn gestolen. Gewoon op klaarlichte dag! Achteraf denk je “had ik mijn laptop maar meegenomen”. Op de laptop staat vertrouwelijke informatie. Informatie die niet openbaar mag worden.
Jammer genoeg ben je niet de enige die dat overkomt. Jaarlijks worden er duizenden laptops gestolen uit auto’s. Volgens het CBS vormen diefstallen uit/vanaf personenauto’s de grootste groep diefstaldelicten.
Het simpel weg verstoppen van de laptoptas onder de bestuurdersstoel is niet meer voldoende. Autodieven worden steeds “slimmer”. Tegenwoordig wordt er met speciale apparatuur de auto van buitenaf gescand op aanwezigheid van apparatuur met batterijen. Of wat te denken van de Bluetooth-functie die “per ongeluk” nog aan staat…….?
Gelukkig is daar een oplossing voor! De Steelbag, de antidiefstal koffer met de kabel. Lichtgewicht, onneembaar en onverwoestbaar.

Lichtgewicht

Het probleem met de meeste mobiele kluizen: het zijn kluizen, te zwaar voor normaal gebruik en u wilt er niet mee gezien worden. De Steelbag antidiefstal koffer is anders. Het is een mobiele kluis, maar zeer licht (1,5 tot max. 3,2 kg) en heeft het uiterlijk van een gewone koffer. Daar kunt u zowel privé als zakelijk mee gezien worden. Waar u ook bent u heeft altijd uw mobiele beveiliging bij u. Met een handomdraai veilig te verankeren aan ieder zwaar of vast object.
Ideale antidiefstal koffer voor al uw elektronisch apparatuur in de auto, op het werk of thuis. Deze innovatieve antidiefstal koffer is met de staalkabel in enkele seconden te veranderen in een verankerde kluis.

Onneembaar

De Steelbag is een lichtgewicht antidiefstal koffer uitgevoerd met 5 mm of 10 mm dikke staalkabel om de koffer te beveiligen waar u ook bent. Maak het ene uiteinde van de kabel met een lus vast aan zwaar of verankerd meubilair en leg het andere uiteinde van de kabel in de Steelbag. Deksel dicht en de koffer afsluiten met de “state of art” veiligheidssloten (radiaal sloten). Uw Steelbag is zojuist onneembaar geworden.
Ook kunt u gebruik maken van de Quicklock kabel. Een handige staalkabel welke direct op de Steelbag vastgezet kan worden. Hierdoor hoeft de Steelbag zelf niet geopend worden! In deze antidiefstal koffer zijn uw laptop, mobiel, tablet, foto camera, informatiedragers en waardepapieren altijd veilig opgeborgen.

Onverwoestbaar

De Steelbag is niet kapot te krijgen. U kunt erop gaan staan of er een auto overheen laten rijden. De inhoud blijft onbeschadigd. De zettingen zijn zodanig geconstrueerd dat er een zeer degelijk geheel ontstaat wanneer de Steelbag gesloten wordt. Het aluminium onder –en bovendeel van de koffer heeft een patroon dat bestaat uit cirkels met een diameter van 25 mm die 1 mm verdiept in het materiaal zijn aangebracht. Dit fraaie cirkelpatroon van de Steelbag is niet alleen sierlijk, maar zet het hoogwaardige aluminium van deze antidiefstal koffer onder spanning voor extra stevigheid. Het materiaal geeft een klein beetje mee, waardoor er lastig grip op te krijgen is.

Inbraak-test

De Steelbag doorstaat de 5 minuten inbraak-test met gemak. Langer dan 5 minuten moet het voor de dief niet duren. Het dievengilde kent deze antidiefstal koffer inmiddels en begint er niet meer aan. De politie heeft de Steelbag juist omarmd en heeft ‘m in gebruik als koffer om gevoelige databestanden en documenten te vervoeren. Uw waardevolle spullen in de Steelbag blijven onaangetast en veilig.
De stevige behuizing met het cirkelpatroon maakt de Steelbag tot een antidiefstal koffer met een bijzonder groot incasseringsvermogen. Zelf de scharnieren van de antidiefstal koffer zijn extra zwaar uitgevoerd.  Deze scharnieren worden normaal gebruikt om zware beveiligingsdeuren aan op te hangen.

Steelbag Uitvoeringen

De Steelbag is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het kleinste model is de Compact, klein en handig. Dan volgt het Business model,  ideaal voor de zakelijke markt. Verkrijgbaar in drie verschillende maten. Daarna komt de Traveller, handig voor onderweg en voldoet aan de luchtvaart normen om meegenomen te worden als handbagage. Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Als laatste komt de Office, de grootste koffer in het segment. Deze is geschikt voor 6 A4 ordners.
Voor de Steelbag zijn diverse accessoires verkrijgbaar. De Steelbag koffers zijn beschikbaar in diverse kleuren en bekledingen.

Advertisement