Connect with us

Werk & Vacatures

Ucare loopbaanbegeleiding – Samen richting een job die bij u past

Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het proces waarin wordt gezocht naar de antwoorden op uw loopbaanvraagstukken. U krijgt afzonderlijke begeleiding van één van onze loopbaanbegeleiders. Loopbaanbegeleiding is effectief voor werkenden, ondernemers en werkzoekende .

Hoe verloopt een traject?

Stap voor stap gaan wij samen met u opzoek naar de antwoorden voor uw loopbaanvraagstukken. Wij luisteren naar uw vertelsel en blikken vervolgens samen met u naar uw vraagstuk.

Een gemiddeld traject duurt ongeveer 8 uur, deze 8 uur wordt verstrooid over een aantal gesprekken. Om ervoor te zorgen dat het een succesverhaal wordt zijn de gesprekken met u en uw loopbaanbegeleider afzonderlijk en kunt u vrijuit spreken.

 1. Gratis kennismakingsgesprek
 2. Formuleren van uw streven
 3. Tezamen beginnen
 4. Vormen van een persoonlijk ontwikkelingsplan
 5. Gratis nazorggesprek bij eventuele vragen.
 6. Uw persoonlijke ontwikkelingsplan aanpassen of veranderen
 7. Inschrijven voor loopbaanbegeleiding bij Ucare
 8. Aanvragen van loopbaancheques

U bekomt een individueel traject bij een vestiging bij u in de streek. Ucare beschikt over 30 vestigingen verstrooid over alle Vlaamse provincies.

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is geschikt voor iedereen van tuinman tot kok en van jurist tot financier. Zit u middenin uw opzegtermijn en periode van verbrekingsvergoeding dan komt u ook in aanmerking voor loopbaanbegeleiding.

Er is bij ons minstens één loopbaanbegeleider beschikbaar die over de kennis beschikt die u nodig heeft om uw loopbaanvragen te beantwoorden. Wie u bent of wat u doet maakt niet uit. De deur staat bij ons altijd open.

Heeft u een vorm van autisme/ADD/ADHD of heeft u gedragsproblemen? Dan zult u zich bij Ucare op uw gemak voelen. Dit wordt gerealiseerd door de informele omgeving, een geordende structuur en een locatie bij u in de buurt.

Waarom Ucare?

Gedurende uw speurtocht naar de beantwoordingen op uw loopbaanvraagstukken ondersteunen wij u met juiste en vakkundige loopbaanbegeleiding.

 • Gebruik loopbaancheques
 • Individuele jobcoaching
 • Iedereen is welkom
 • Er zijn geen wachtlijsten
 • Wettig gecertificeerd
 • 30+ filialen
 • Uitmuntende bedrijfsfeer
 • Chatten met uw loopbaancoach

Waarom selecteren voor jobcoaching

Door jobbegeleiding te selecteren ontdekt u de antwoorden op uw loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding die u verkrijgt van Ucare is een bekwame cursus waar wij, Ucare, uw gesprekspartner zijn. Dit zijn de zonzijdes van loopbaanbegeleiding van Ucare:

 • Er zijn geen wachtlijsten
 • Ucare beschikt over de meest ervaren specialisten
 • Het is voordelig door de loopbaancheques
 • Het is een vluchtig procesverloop
 • U krijgt een kosteloos kennismakingsgesprek
 • Ucare beschikt over vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies

Loopbaancheques

Door de introductie van loopbaancheques door de Vlaamse overheid via de Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) komt u in aanmerking voor goedkope loopbaanbegeleiding.

U ontvangt een jobcheque dat u 4 uur professionele begeleiding biedt voor slechts € 40,-. De tweede cheque bestelt u nadat de eerste 4 uur erop zitten.

U heeft recht op een jobcoachingtraject van totaal 8 uur elke 6 jaar. U kunt selecteren uit twee trajecten.

procesverloop 1: 4 uur jobcoaching met 1 cheque. De komende 6 jaar kunt u nog een keer 4 uur jobcoaching aanvragen.

traject 2: 8 uur jobcoaching met 2 cheques. Na 6 jaar kunt u weer een loopbaanbegeleiding van 8 uur volgen.

Telefonisch. Bel 0800 30 700 (gratis). Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch beschikbaar van 08.00 tot 19.00 uur.

Advertisement