Connect with us

MKB & Industrie

Werken op Schiphol

Wanneer je op zoek bent naar een baan, is het geen slecht idee om een baan te zoeken op Schiphol. De luchthaven Schiphol is één van de grootste luchthavens ter wereld en daaruit vloeit natuurlijk ook veel werkgelegenheid voort.

Waar kan ik werken op Schiphol?

Op Schiphol zijn veel bedrijven actief. Niet alleen luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, maar ook tientallen restaurants en winkels. Daarnaast is er ook een groot aantal schoonmaakbedrijven, hotels en parkeerplaatsen waar men altijd wel personeel zoekt. Zo vind je altijd iets in jouw vakgebied!
Om vacatures te vinden zou je eens kunnen kijken op websites als Schiphol.nl en Vacatures Schiphol. Dit soort websites geven tips en leggen je uit waar je moet zoeken.

Welke bedrijven vind ik op Schiphol?

Op Schiphol zijn honderden bedrijven actief. In Schiphol-Rijk hebben veel grote organisaties hun kantoorpanden staan, en er zijn veel hotels in de omgeving die altijd wel op zoek zijn naar schoonmaak-, receptie- en buschauffeurs-personeel.
Een aantal bedrijven dat actief is op de luchthaven zelf:

  • Burger King
  • Albert Heijn
  • McDonalds
  • Nederlandse Spoorwegen
  • KLM
  • en meer!

Hoe kom ik op Schiphol?

Schiphol is heel goed bereikbaar, zowel per auto als met het Openbaar Vervoer (OV). Met de trein ben je bovendien binnen no-time op Schiphol vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden of Utrecht. Ook vanuit het Gooi zijn er genoeg directe verbindingen met de luchthaven.
Wanneer je met de auto naar Schiphol gaat, zijn er genoeg snelwegen, zoals de A4 vanuit Den Haag en Leiden, de A2 vanuit Utrecht én de A10 en de A9 vanuit Amsterdam en Amstelveen.

Pasen is een eitje met Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland!

Winkelen

Waarom ik gebruik maak van een vacaturebank

Werk & Vacatures

Ontslag tijdens ziekte: mag dat?

Werk & Vacatures

Advertisement