Connect with us

MKB & Industrie

Verhuisbedrijf Rotterdam of opslagruimte Rotterdam? Jan Schut Verhuizingen

We hebben even moeten wachten op de sleutel van onze nieuwe woning, maar eindelijk was het dan zover. We konden verhuizen! Het was een behoorlijke zoektocht en een hele opgave een geschikte woning te vinden, maar in het centrum van Rotterdam vonden we ons droom appartement met een mooi uitzicht en een heerlijk zonnig balkon. Het sanitair, de wanden en vloeren zagen er goed uit, maar de keuken was echt totaal onze smaak niet. Dus hebben we een mooie nieuwe keuken met kookeiland uitgezocht. Ook hebben we nieuwe meubels besteld. Nu we eindelijk de sleutel hadden, konden we de keuken laten plaatsen en de verhuizing in gang zetten. De meeste spullen hadden we al ingepakt en op laten slaan in een opslagruimte in Rotterdam. We hadden Jan schut Verhuizingen, een verhuisbedrijf in Rotterdam, ingeschakeld om onze verhuizing uit te voeren en zij hebben ook de opslag verzorgd.
Vroeg in de ochtend kwamen de monteurs langs om de keuken te plaatsen. Het resultaat is geweldig. Nog beter dan we hadden gehoopt. De volgende dag zou de verhuizing volgen. De verhuizers hebben onze spullen uit de opslagruimte in Rotterdam opgehaald en netjes boven gebracht. Ik moet zeggen dat de verhuizing zeer vlot verlopen is. Geen schade, zoekgeraakte spullen of wat dan ook. Echt professioneel en nog gezellige lui ook, die verhuizers. Voor we er erg in hadden stonden al onze spullen in onze nieuwe woning en konden we beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen en het inrichten van onze nieuwe stek. Die avond hebben we dan ook de champagne opengetrokken. Je eerste echte koopwoning samen is toch wel heel speciaal.
Inmiddels is ook ons nieuwe meubilair geleverd en is onze woning helemaal compleet. We genieten er iedere dag van en zijn dolblij met de keuze voor dit appartement en dat we hebben gekozen voor het ervaren verhuisbedrijf uit Rotterdam. Zonder de professionele verhuizers van Jan Schut Verhuizingen was het ons niet gelukt onze spullen zo snel en netjes te verhuizen. Dus mocht je ook een verhuizer, verhuismaterialen of opslagruimte nodig hebben, dan weet je waar je zijn moet. Jan Schut Verhuizingen!

Hoe te beslissen over het juiste verhuisbedrijf.

Actueel

Advertisement