Connect with us

MKB & Industrie

Auto leasen

Een auto leasen, waarom zou je dit doen en wat komt er bij kijken als je een auto gaat leasen. In dit artikel worden onder andere deze vragen beantwoord…
Voordelen van een auto leasen
Vooral bedrijven willen natuurlijk niet te veel bezig zijn met hun autopark. Daarom is leasen erg aantrekkelijk. Onder andere al het administratief werk wordt uit handen genomen. Vragen zoals ‘wanneer moet een auto naar de garage?’ en ‘tot wanneer is de verzekering geldig?’ worden uit handen genomen door de leasemaatschappij, deze kunnen sneller en efficiënter voor de auto’s zorgen terwijl het bedrijf dat leaset zich gewoon kan richten op haar eigen kernactiviteiten. Al het onderhoudt en de beurten die de auto nodig heeft worden verzorgt door de leasemaatschappij. Zo zien de auto’s er representatief uit wat in de zakelijke wereld toch wel van groot belang is. Interesse in het leasen van meerdere auto’s tegelijk als bedrijf?
Contract en kosten
Natuurlijk gaat het de laatste jaren lastig bij de meeste bedrijven waardoor het minder aantrekkelijk is om te leasen. Er wordt natuurlijk gewoon gewerkt met een vast contract waar vaste lasten bij horen, uiteindelijk moet bij leasen net als bij het aanschaffen van de auto betaald worden voor de auto. Leasen is over het algemeen iets duurder gezien de extra services die worden aangeboden door de leasemaatschappijen. Hier wordt natuurlijk een kleine fee voor gerekend. Is er genoeg tijd over in uw bedrijf dan is het ook mogelijk om individuele auto’s te kopen bij een autodealer. Echter als er sprake is van meerdere auto’s tegelijk die moeten worden aangeschaft is leasen toch de beste optie. Dan is er vaak een lagere prijs mogelijk en dit kan de kosten alsnog redelijk scherp maken en vergelijkbaar met een auto kopen. Gratis offerte lease auto?

Goedkope autospuiterij voor grote en kleine schade

Auto

Auto huren Zoetermeer – snel en goed geregeld!

Auto

auto huren auto huren

Auto huren op vakantie? Online klant wordt gediscrimineerd!

Auto

Advertisement