Connect with us

MKB & Industrie

Verbeter uw webshop!

webshop

Professionele webshop

Als u een webshop hebt, betekent het niet gelijk dat het een groot succes gaat worden. Het is zaak om verder te denken dan alleen een professionele uitstraling. Hoe zorgt u er namelijk voor dat u meer bestellingen genereert op uw webshop? Of hoe zorgt u er voor dat er meer bezoekers op uw webwinkel komen?

Een voorbeeld hiervan is uw producten aan te bieden op de begin pagina, waardoor klanten geneigd zijn er meteen op te klikken. Klantbeoordeling staat ook hoog in het vaandel. Laat klanten hierom uw webwinkel beoordelen of beoordelen van de producten. Zo kunnen andere bezoekers lezen wat klanten van het product vonden en voelt de website vertrouwd. Ze maken immers wel geld naar u over.
Webshop maken

Webshop simpel houden

Om uw webshop zo toegankelijk mogelijk te houden is het zaak alles zo simpel mogelijk te houden. Geen enkele bezoeker heeft zin om 30 minuten te doen over de bestelling, omdat er allerlei gegevens gevraagd worden. Maak hierom uw webwinkel zo simpel en overzichtelijk mogelijk en verricht het bestelproces bijvoorbeeld in 2 – 3 stappen. Daarnaast is het belangrijk dat de webshop er goed en vertrouwd uit ziet. Door middel van een gestructureerd menu en een goed logo, krijgt uw webshop al meteen een vertrouwde sfeer. Er kan namelijk aan logo’s en certificaten gezien worden of een webshop betrouwbaar is. U wilt natuurlijk voorkomen dat bezoekers uw webwinkel niet vertrouwen.

Zoekmachine optimalisatie

Een webwinkel op maat is erg belangrijk, maar hier stopt het nog niet. Naast een professionele en toegankelijke uitstraling, is het ook zaak om uw webwinkel zoekmachine vriendelijk te maken. Er zijn een aantal strategie├źn die u hiervoor kunt gebruiken. Denk aan deeplinks, goede structuur en trefwoorden toepassen in de productspecificaties. Zo zorgt u er voor dat bezoekers, die bijvoorbeeld zoeken naar een bepaald soort sneaker, meteen bij die sneaker uitkomen en niet eerst uw hele pagina door moeten spitten. Een zoekfunctie in uw webshop is ook een feature waar zeker waarde aan gehecht wordt.
Kortom, een website heeft veel elementen wat aandacht vereist. Uitbesteding is hierom het slimst. Zo bent u verzekerd van een goede webwinkel op maat, aan de hand van uw eisen, met een goede zoekmachine optimalisatie. Het kost uiteraard geld, maar het is dan ook een inkomstenbron voor uw bedrijf.
Kijk ook eens naar:
8-signalen-waar-webwinkel-aan-moet-voldoen

service video service video

Als webwinkelier starten met service video

Winkelen

ict ict

Ict Bedrijf op maat

Computer & Internet

8 signalen waarom uw webshop aan verbetering toe is

Computer & Internet

Advertisement