Connect with us

Huis & Tuin

Glas op maat biedt veiligheid en verlaagt risico lekkage!

glas op maat

Wanneer u een huis heeft, wellicht wel je eerste huis, zijn er een aantal zaken belangrijk om rekening mee te houden. Waaronder de ruiten in uw woning en wat daarmee gebeurt. Wat moet je bijvoorbeeld doen wanneer er eentje barst of breekt? Het is immers van belang dat er dan glas op maat geplaatst wordt. Zo zijn er in uw woning meer dingen die u, bij bijvoorbeeld het schoonmaken, even controleren kunt.
Wilt u specifiek meer weten over glas op maat en de mogelijkheden daarvan voor uw woning of pand? Dan zit u aan het juiste adres bij De Noorder. Hun specialisatie ligt op het gebied van glas en kozijnen en weten hier dan ook alles vanaf.

Waar is glas op maat goed voor?

Het is een terecht om uzelf af te vragen wat de toegevoegde waarde is van op maat gemaakt glas. Waarom kan er niet simpelweg iets ingezet worden? De reden hiervoor is het feit dat uiteindelijk geen enkel kozijn hetzelfde is. Dit zorgt ervoor dat het millimeter werk wordt om de exacte pasvorm te krijgen voor het glas.
Daarop aansluitend biedt het plaatsen van glas op maat extra veiligheid omdat het risico op lekkage lager ligt. Door de perfecte pasvorm kan dit zo goed als mogelijk afgesloten worden. Wanneer u de exacte maten niet weet kunnen deze gemeten worden. Afhankelijk van de situatie wordt het glas bij u bezorgd, geplaatst of kan het afgehaald worden.

Soorten glas mogelijkheden

Zoals u waarschijnlijk weet zijn er veel soorten glas te onderscheiden. De één is ideaal voor een bedrijf(pand) zoals veiligheidsglas of spiegelend glas. Terwijl de ander goed geschikt is voor in woningen als enkel-, dubbel- of figuurglas. Indien u graag advies krijgt in welk glas op maat het beste voor u is kunt u uiteraard contact opnemen. Als opsomming voor de mogelijkheden zijn er de volgende soorten glas een mogelijkheid:

  • Enkel- en dubbelglas
  • HR++ glas
  • Spiegelend- en veiligheidsglas
  • Zonwerend en isolatieglas
  • Hardglas

Informatie en contact

Wilt u meer informatie over glas op maat of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u op de website verder lezen of gerust even bellen, zij staan u graag te woord!

Advertisement