Connect with us

Computer & Internet

Ict Bedrijf op maat

ict

Pc Service

Wanneer uw computer onverhoopt niet meer werkt of toe is aan een opschoonbeurt staan wij supersnel en acuraat voor u klaar. Wij bieden u een goede computer service aan voor uw pc, laptop, printer of andere randapparatuur.

Website

Wij leveren goedkope webhosting & onderhoud van uw website. Alle websites die we opleveren zijn prachtig vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met een krachtig CMS en zijn opvallend goed vindbaar in Google.

Webshop

Een professionele webshop laten maken tegen een scherpe prijs? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complete webshops die u zelf makkelijk kunt beheren en bijhouden. En tevens goed vindbaar in Google zijn.

Netwerk

Wilt u thuis een goed en beveiligd bedraad of draadloos netwerk aanleggen zodat alle computers in het netwerk zitten; hiervoor kunt u bij mij terecht. Ook het installeren en het configureren kunt u door ons laten doen, denk daarbij onder andere aan welke router, switch en kabel, etc.

Design

Wij ontwerpen alle soorten drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, logo’s en meer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uw ontwerp is altijd uniek en wordt op maat ontworpen. We proberen het voor iedere klant zo makkelijk en financieel aantrekkelijk mogelijk te maken.

Seo

U wilt online meer resultaat boeken? Wij optimaliseren uw website of webshop waardoor u bovenaan komt in Google tegen een zeer scherpe prijs. Internet marketing is de oplossing om uw onderneming meer onder de aandacht te brengen en meer klanten te trekken.

service video service video

Als webwinkelier starten met service video

Winkelen

webshop webshop

Verbeter uw webshop!

MKB & Industrie

8 signalen waarom uw webshop aan verbetering toe is

Computer & Internet

Advertisement