Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Wil je geholpen worden? Draag dan hakken!

Uit onderzoek is gebleken dat mannen vrouwen met hakken niet alleen aantrekkelijker vinden maar maar ook eerder behulpzamer zijn dan wanneer een vrouw op platte schoenen loopt. Hieronder beschrijven we de feiten.
Mannen zijn eerder geneigd een vrouw te versieren, te helpen of te volgen wanneer ze op hakken loopt. Dit onderzoek is uitgevoerd door de University of Betagne. De Universiteit lieten een vrouw wildvreemde mannen vragen om hulp. Dit wisselde ze af met hakken en platte schoenen. Uit dit onderzoek bleek dat 83% van de mannen hielp de vrouw op hakken wanneer ze vroeg naar de weg. Droeg de vrouw geen high heels maar platte schoenen toen waren maar 47% van de mannen bereid haar de weg te wijzen.
Het onderzoek ging nog verder, 93% van de mannen rende vrouw, op hakken, achterna toen zij een handschoen liet vallen. Liep de vrouw op platte schoenen toen waren er ‘maar’ 62% van de mannen bereid om dezelfde vrouw achterna te gaan. Het werd zelfs nog erger. Wanneer de vrouw met hakken aan de bar zat duurde het gemiddeld 7.49 minuten voordat zij benaderd werd door een man en wanneer de vrouw wisselde van haar schoenen van stiletto’s naar platte schoenen duurde het twee keer zo lang voordat zij door een man werd benaderd.
We brengen een nieuw motto in het leven. Wie geholpen wilt worden in het leven moet pijn lijden en wil je er met de feestdagen niet alleen bij zitten ga dan naar een bar en trek de schoenen met hakken aan die altijd zo oncomfortabel zitten. Je vergroot hierdoor wel je kansen voor een date. Een ander voordeel van het dragen van schoenen met een hak is dat je een stukje groter wordt.
 
 

Waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe sportkleding

Winkelen

High end vintage online High end vintage online

High end vintage online

Mode

Bestel nu uw kerstkaarten

Actueel

Advertisement