Connect with us

Mode

Roodgouden trouwringen voor eeuwige liefde

Een trouwring is een herinnering aan de mooiste dag van je leven en staat voor de eeuwige verbintenis tussen twee personen. Wij zijn de gelukkige om te mogen trouwen en deze ringen om onze vinger te kunnen schuiven. Rood staat voor de liefde, vandaar onze keuze van roodgouden trouwringen. Roodgouden trouwringen zijn van deze tijd, jaren terug waren er alleen nog maar geelgouden trouwringen of zilveren trouwringen.
Later kwamen hier de witgouden trouwringen en platina trouwringen bij. Als laatste zijn de roodgouden trouwringen gekomen. Ook zie je deze kleur goud niet vaak voorbij komen als je denkt aan trouwringen. Aangezien wij op zoek zijn naar een exclusief en uniek ontwerp trouwringen, waarmee wij niemand anders zien lopen, viel ons oog direct op roodgoud. Toen wij te horen kregen dat vervolgens alle bestaande trouwringen in roodgoud gemaakt konden worden zijn wij op zoek gegaan naar een ontwerper die speciaal voor ons trouwringen wilden ontwerpen. Na het opdoen van voldoende inspiratie zijn we aan de tafel achter het ontwerp programma gaan zitten. Het was heel bijzonder om het tekenen van onze eigen trouwringen stap voor stap mee te kunnen maken. De ontwerper luisterde goed naar de ideeën die wij hadden, waardoor er een fijne samenwerking ontstond. Uren werk zit er in onze trouwringen, maar dit waren uren die wij niet meer zullen vergeten. Na het opmeten van onze ring maat zijn de goudsmeden begonnen met het maken van onze trouwringen met de hand.
Handgemaakte trouwringen klink ook al erg exclusief voor ons. De laatste afspraak was het passen van de ringen en hier vervolgens natuurlijk een gravure in te laten zetten met onze namen en trouwdatum. Zo waren de ringen pas echt uniek en exclusief. Wij zijn Vincent Cober en Juwelier Cober erg dankbaar voor het eind resultaat van onze trouwringen. Een mooie herinnering aan onze speciale dag.

Bij Saint-Maurice leveren wij u meer dan enkel een mooie trouwring

Winkelen

De waarde van een trouwring

Mode

Advertisement