Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Fouten wanneer je bent aangekomen

Soms wil het gebeuren dat je een paar kilootjes bent aangekomen. Je voelt je niet gelukkig met jouw nieuwe figuur en besluit dat je wilt afvallen. Pas op dat je de volgende fouten niet maakt! Dit zijn de vallen waar veel vrouwen intrappen.
Meer informatie over afvallen vind je op afvallenkoolhydraten.nl.

Focussen op wat je niet kunt eten

Er zijn weinig dingen zo frustrerend als je focussen op wat je niet kunt eten. Bedenk je daarom wat je wel lekker vindt en kunt eten en maak daar een lijst van. Afvallen gaat een stuk beter wanneer je gezond en lekker kunt eten.

Nieuwe gewicht accepteren

Het is soms verleidelijk om het nieuwe gewicht te accepteren. Het is lastig die kilo’s er weer af te werken en het ‘zal wel aan de leeftijd liggen’. Stel jezelf realistische doelen. Elke week 1/3kilo is bijna 1,5 kilo per maand, wat na een half jaar zo’n 8 kilo is.

Elke dag obsessief op de weegschaal staan

Het tegenovergestelde van de handdoek in de ring gooien is obsessief met je gewicht bezig zijn. Elke ochtend en avond wegen. Ben ik al afgevallen, ben ik zwaarder dan gisteren, ziet mijn buik er niet wat opgezwollen uit? Jouw gewicht wordt onder andere bepaald door de hoeveelheid vocht die je vasthoudt, wat je de avond ervoor hebt gegeten, hormoonschommelingen, en nog meer. Door je elke dag te wegen krijg je geen duidelijk beeld van het resultaat dat je boekt tijdens het afvallen. Kies daarom liever voor een vast moment in de week waarop je je weegt en je maten opschrijft. Met name dames die graag sporten kunnen beter de centimeters in de gaten houden, omdat spiermassa zwaar kan zijn.

Meer informatie over afvallen

Wil jij graag meer informatie over afvallen? Bezoek dan Afvallen & Koolhydraten voor informatie over diëten, tips over afvallen, voedingssupplementen en handige tips waardoor je sneller afvalt.

Afvallen met de Fitbit(s) Wilt u afvallen? Fitbit kopen !

Gezondheid & Welzijn

Waarom afvallen met Acai bessen

Gezondheid & Welzijn

Vet verbranden:

Gezondheid & Welzijn

Advertisement