Connect with us

Auto

RoadGuard introduceert de eerste ‘on demand’ pechhulp voor de zakelijke markt

RoadGuard brengt nu ook een zakelijke variant op de markt! Het initiatief van Centraal Beheer en Eurocross Assistance lanceerde vorig jaar al als eerste pechhulp on demand voor consumenten en nu breiden ze uit naar bedrijven met 1 of meer voertuigen.
RoadGuard Zakelijk is dé oplossing voor bedrijven die vinden dat ze veel te veel betalen voor pechhulpverzekeringen of -abonnementen. Met de zakelijke variant beheren bedrijven alle voertuigen in 1 overzicht. Betalen doen ze alleen als hun bedrijfsvoertuigen pech hebben. En daarvan krijgen ze achteraf een factuur. Wel zo gemakkelijk! Heeft de bestuurder pech? Dan volgen de bestuurder, maar ook het bedrijf, de monteur. Ze weten meteen welke monteur komt helpen, waar hij is en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is. Zo handig is pechhulp on demand van RoadGuard Zakelijk!

Vraag van bedrijven naar pechhulp

Jaap de Groot is 1 van de initiatiefnemers van RoadGuard. Al snel nadat RoadGuard voor consumenten live was, kreeg hij vragen van bedrijven. “RoadGuard is opgezet als LEAN start-up in de consumentenmarkt. We zijn klein begonnen en blijven ons telkens weer verbeteren door de feedback van onze gebruikers. Omdat we veel positieve reacties kregen én vragen over een zakelijke variant van een groot aantal bedrijven, zijn we gestart met de ontwikkeling van RoadGuard Zakelijk. Vijftien van deze bedrijven starten vandaag als allereersten.”

Bedrijven kunnen zich nu aanmelden voor RoadGuard Zakelijk

Op roadguard.nl/zakelijk berekenen bedrijven aan de hand van hun huidige verzekering of abonnement wat zij gemiddeld per jaar besparen. En hebben de bedrijfsvoertuigen geen pech, dan betaal je bij RoadGuard niets. Op de website kunnen bedrijven zich direct aanmelden.
RoadGuard is in mei 2016 gelanceerd en sindsdien ruim 85.000 keer gedownload. Gebruikers beoordelen RoadGuard gemiddeld met een 8,7.

Over RoadGuard – Pechhulp on demand 

RoadGuard biedt direct pechhulp via een app, zonder abonnement. 24/7 en in heel Nederland. Voor je auto, busje, motor, scooter, je caravan of je camper. Waar je ook staat in Nederland. En ook voor de zakelijke rijders. RoadGuard is gratis beschikbaar voor iPhone en Android. De app maakt gebruik van het pechhulpnetwerk van alarmcentrale Eurocross Assistance. RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en Eurocross Assistance. Zie voor meer informatie: www.RoadGuard.nl/zakelijk

Wat is de juiste dekking voor mijn autoverzekering?

Financieel

Wilt u een website laten maken? Waar moet u dan eigenlijk op letten?

Computer & Internet

Advertisement