Connect with us

Auto

Nederland heeft de beste weggebruikers van de wereld!

Uit onderzoek is gebleken dat wij Nederlanders het beste kunnen autorijden. Het onderzoek is maar liefst in 32 landen uitgevoerd. Het belangrijkste waar hier naar gekeken werd is hoe de bestuurders zich gedragen. Wij worden goed voorgelicht voordat we de weg opgaan en daarnaast letten wij extra op door de vele fietsers op de weg in Nederland. Na Nederland scoren Letland en de Verenigde Staten het hoogste. In El Salvador rijden de slechtste chauffeurs.
Gevaarlijkste landen om te rijden
Aangezien je in Nederland een goede rijschool Den Haag hebt horen wij tot de beste chauffeurs, maar in veel landen worden mensen niet goed voorgelicht. Hierbij een overzicht van de gevaarlijkste landen. Het meest gevaarlijke land om te rijden is Niue. Dit is een eiland naast Australië en Nieuw-Zeeland. Meer dan 68 mensen op de 100.000 verongelukken hier per jaar. Het tweede gevaarlijkste land is de Dominicaanse Republiek. Hier sterven er 1.902 mensen per 100.000 inwoners. Dit zijn vooral motorrijders. Er wordt ook nauwelijks op de snelheid gelet door de inwoners en de politie. Thailand heeft hetzelfde probleem, ook hier sterven vooral motorrijders. Hier sterven 38 mensen op de 100.000. Venezuela is daarna het gevaarlijkste land. Het is hier een enorme chaos op de weg. Auto’s rijden vaak dubbel zo hard dan ze mogen. Verder rijden brommers vaak met 5 mensen tegelijk erop wat natuurlijk ook een gevaarlijke situatie creëert. Op nummer vijf staat Iran. Hier dragen ze vaak geen helm op de motor dus als ze vallen, vallen ze ook echt hard. Maar liefst 30% draagt een helm.
Rijschool Den Haag
Om bij de beste automobilisten te horen moet je een goede rijschool Den Haag hebben. Bij Meerzicht & Van Maanen leer je autorijden als de beste! Neem een kijkje op de website voor meer informatie over onze rijlessen.

Rijschool Den Haag

Auto

Advertisement