Connect with us

Computer & Internet

Wilt u een website laten maken? Waar moet u dan eigenlijk op letten?

U wilt een website laten maken maar weet niet waar u op moet letten. Wat is belangrijk voor het laten realiseren van een goede website? Welke partij moet u selecteren?
In dit artikel geven wij u 5 tips die u helpen bij het laten realiseren van een fantastische website.

1. Responsive website

U ziet het tegenwoordig steeds meer. Potentiële klanten die in plaats van op de computer, op hun mobiel en/of iPad aan het internetten zijn. Daarom is het belangrijk dat de partij die u kiest responsive websites kan maken. Dit betekent dat de website zich aanpast aan de schermgrote, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.

2. Ervaring

Hoe meer ervaring het bedrijf heeft, hoe meer kennis men heeft. Dit is erg belangrijk in de branche van websites laten maken omdat de trends continu veranderen. Kies daarom voor een bedrijf die zich daarvan bewust is.
Kijk ook even naar de website voorbeelden. Een goed bedrijf zet hier haar recente projecten in zodat de bezoeker een idee krijgt hoe zijn of haar website eruit kan komen te zien.

3. Hoog in Google

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. U komt direct helemaal bovenaan de zoekresultaten. Een goed bedrijf stuurt heel gericht verkeer naar uw website op o.a. zoekwoorden en regio. Maar het kan ook anders, zonder hoge kosten! Want u kunt ook hoger komen in de normale zoekresultaten door middel van SEO (Search Engine Optimalisation). Het geheime Google algoritme bepaalt hoe hoog uw website in Google komt. Bij websitemakers met veel ervaring weet men precies hoe zij dit voor elkaar kunnen krijgen.

4. Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Niets is vervelender voor u dan dat u elke keer het bedrijf moet raadplegen om te vragen of men uw tekst wilt invoeren. Zorg ervoor dat uw gekozen webdesigner uw website bouwt in een beheersysteem (CMS).  Kies voor een bedrijf dat een gebruiksvriendelijk beheersysteem hanteert waardoor u uw website eenvoudig kunt aanpassen. Vraag de partijen die u selecteert om een demonstratie van hun website beheersysteem.

5. Goede support

Niets is vervelender dan dat u na de oplevering van de website losgelaten wordt en het allemaal maar moet bekijken. Daarom is het belangrijk dat het bedrijf waar u voor kiest eindeloze deskundige support geeft. Dan kunt u elke vraag die u heeft aan hen voorleggen en zullen zei uw probleem oplossen!
U wilt uw website laten maken welke resultaat oplevert? Let dan op bovengenoemde vijf tips. Zoekt u een partij die goed scoort op al deze punten, bezoek dan de website van DaMedia.

woonkamer woonkamer

Woonkamer opnieuw inrichten? Zo pak je dat aan!

Wonen

service video service video

Als webwinkelier starten met service video

Winkelen

RoadGuard introduceert de eerste ‘on demand’ pechhulp voor de zakelijke markt

Auto

Advertisement