Connect with us

Winkelen

Alleen nog maar online schoenen kopen

Tot voor kort kocht ik alleen schoenen in schoenenwinkels. Ik wilde perse de schoen passen voordat ik een aankoop deed. Ik vond het altijd fijn om de schoenen even vast te houden en te kijken of de pasvorm wel goed was. Tot een vriendin mij overhaalde om eens online schoenen te kopen. Het scheelt heel veel tijd en op sommige websites krijg je door mooie foto’s en soms zelf een video ook een goed beeld van een schoen. Daarnaast kun je in de meeste gevallen de schoenen gratis terugsturen mochten ze niet goed zitten. Ik heb er aan toe gegeven en ben een poging gaan wagen. Online schoenen kopen is misschien toch wel wat voor mij!

Nooit meer de drukte van de winkel

Omdat ik een redelijk druk leven heb ga ik meestal op zaterdag middag naar de stad om te winkelen. Het nadeel is dat half Nederland op zaterdagmiddag naar de stad gaat voor inkopen. Toen ik voor het eerste online op zoek ging naar nieuwe schoenen realiseerde ik me pas wat een rust het geeft om lekker achter je computer nieuwe schoenen uit te zoeken in plaats van in zo’n drukke winkel op zaterdagmiddag. In de winkel is het soms zo druk dat je niet eens even rustig kan zitten om te passen. Daarnaast kost het soms ellenlang om een verkoopster zo ver te krijgen om je te helpen met de juiste maat. En dan al die schreeuwende kinderen en mensen die het gangpad versperren met brede kinderwagens. Na wat langer nadenken begin ik steeds meer begrip te krijgen voor mensen die ervoor kiezen om online schoenen te bestellen.

Tijd is geld

Ik ben gaan zitten achter mijn laptop en de zoektocht naar schoenen is begonnen. Steeds meer voordelen van online schoenen kopen komen in mijn gedachten. Ik denk aan al het parkeergeld wat ik mezelf bespaar en wat dacht je van alle tijd. Via Google kom ik binnen no time op een leuke website met zoveel schoenen, daar heb je wel drie winkels voor nodig. De collectie online is vele malen groter dan in een winkel. Verder zie ik dat er behoorlijk wat schoenen afgeprijsd zijn. Ik surf door een paar websites en kom uiteindelijk op een website waar ze meerdere van mijn favoriete merken verkopen. Sooco.nl heeft mooie productfoto’s waardoor ik een goed beeld krijg van de schoenen. Ik weet welke maat ik nodig heb en hoe de merken zitten dus ik ga het doen, een bestelling plaatsen!

Online schoenen kopen

Binnen dertig minuten was mijn bestelling geplaatst. Ik heb gekozen voor stoere zwarte enkellaarzen met een gesp. Naar deze schoenen was ik al een tijd op zoek. Als ik hiervoor de stad in was gegaan had het me waarschijnlijk wel vier keer zoveel tijd gekocht. Daarnaast heb ik parkeergeld bespaard en heb ik in de middag tijd over om andere leuke dingen te doen. Binnen 24 uur werden de schoenen bezorgd. Ze zaten heerlijk. Een hele goede online aankoop die me veel tijd en geld heeft bespaard.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe sportkleding

Winkelen

Dragen ze in 2015 nog steeds Uggs?

Mode

United Nude, kunst voor de vrouwenvoet

Mode

Advertisement