Connect with us

Mode

Dragen ze in 2015 nog steeds Uggs?

We zitten nog in 2014 maar 2015 staat voor de deur. Wij fashionista’s zien graag dat de Uggs uit het straatbeeld verdwijnen en wij hebben er alle reden toe. Wij beschrijven hieronder de 10 punten waarom wij zo graag van die Uggs af willen.
1. Pantoffels?
Uggs worden vaak gezien als uit de kluiten gewassen pantoffels maar de exacte betekenis voor pantoffel is dat het een schoeisel is dat binnenshuis wordt gedragen maar Uggs zijn juist buiten schoeisel.
2. De helft loopt er niet normaal op
Meer dan de helft van de Uggs bezitters lopen scheef op hun zolen en gaan letterlijk naast hun schoenen lopen. Zo verwaarloos je de schoenen en kan je ze eigenlijk wel weggooien.
3. Neppe Uggs idem dito 
Omdat op de een of andere manier de Uggs een heel gewild product zijn is er ook veel nep materiaal in omloop. Wat bij punt twee staat beschreven geldt ook voor de neppe Uggs. Mensen gaan er scheef op lopen.
4. Het ziet er niet uit
Naast je schoenen lopen ziet er gewoon niet uit. Mensen hebben al een hekel aan mensen die figuurlijk naast hun schoenen gaan lopen laat staan dat ze dat ook nog letterlijk gaan doen.
5. Uggs betekenis
De benaming van Uggs is eigenlijk een afkorting van het Engelse woord ‘Ugly’. Wie wilt er nu met lelijke schoenen rondlopen, niemand.
6. De Uggs worden niet op de juiste manier gebruikt
Uggs worden op de verkeerde manier gebruikt. De Uggs werden jaren geleden gebruikt om de voeten van surfers warm te houden en is op de een of andere reden 180 graden gedraaid en werd een fashion hype.
7. Totaal geen grip
Geef nu toe meiden, ze mogen dan wel lekker warm zitten in de winter maar het hoeft maar even te vriezen of er is sneeuwval geweest en gaat onderuit met de Uggs. Draag liever wat steviger warme schoenen dan die Uggs. Wie wilt er nu de hele winter aan huis gekluisterd zitten met een hersenschudding of een gebroken arm.
8. Ze zijn slecht voor je voeten
Na onderzoek is gebleken dat Uggs slecht zijn voor je voeten, ze geven weinig stabiliteit aan je voeten en zorgen er daarom voor dat je een verkeerde houding gaat aanleren.
9. Het is zielig
Je redt door het niet te kopen van Uggs een heleboel lammetje en schaapjes. Het schoeisel wordt gemaakt van schapen wol en over het leer nog maar te zwijgen. Je bent een soort van held als je het allemaal laat staan.
10. Doe iedereen een plezier
Je kan iedereen een plezier doen om dit uit het straatbeeld te doen verwijden.
Draag liever een paar stevige laarzen tijdens de winter en dat is misschien ook beter voor je eigen gezondheid.

Waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe sportkleding

Winkelen

Wat nu wel en wat nu niet bij een avondjurk

Hobby

Wil je geholpen worden? Draag dan hakken!

Gezondheid & Welzijn

Advertisement