Connect with us

Actueel

Online veiling zeer verslavend

Ooit een online veiling meegedaan? Een limiet gesteld maar net boven de limiet lijkt de veiling te stoppen? Dus toch maar iets meer bieden om het geliefde artikel te bemachtigen.
Bij online veilingen is een artikel soms maar een muisklikje verwijderd van wel of niet bemachtigen. En een muisklikje is natuurlijk zo gegeven. Daar gaat weer een euro of een credit. Als je niet oppast is je saldo zo verdwenen en gaat het artikel ook nog aan je neus voorbij.
Om veilingen veilig te kunnen deelnemen is het goed om vooraf goed te bepalen wat het maximale budget is. Kijk ook naar bijkomende veilingkosten, zoals provisie, bezorgkosten, et cetera. Soms lijkt het winnen van een veiling aantrekkelijk maar heb je het artikel uiteindelijk duurder dan dat je in de winkel betaald zou hebben. Dat was niet de bedoeling!
Bij deze online veiling kun je bieden zolang je credits hebt. En win je de veiling niet dan worden de credits weer omgezet in een tegoed waarmee je producten kunt kopen. Op deze manier kun je vaker deelnemen aan een veiling met hetzelfde geld. Een veilige manier van een online veiling.
Maar let op, ook deze manier is zeer verslavend.
 

Waar je op moet letten bij winkelen op online marktplaatsen

Winkelen

Naambordjes voordeur

Huis & Tuin

Nieuwe titel uitgebracht “Death Pages: Ghost Library Collector’s Edition nieuw in het spelletjes assortiment!

Computer & Internet

Advertisement