Connect with us

Winkelen

Tweedehands pareltjes scoren, hoe doe ik dat?

Tegenwoordig kopen steeds meer mensen dingen tweedehands, omdat het goed is voor het milieu maar ook omdat het goed is voor de portemonnee. Maar hoe doe je dat eigenlijk, hoe kom je dan bij een pareltje uit en niet bij iets heel ouds of kapots? In dit artikel krijg je wat tips om te zorgen dat jij ook op een makkelijke en leuke manier tweedehands pareltjes weet te scoren. Lees je mee?

Houd Marktplaats in de gaten

Een van de meest bekende plekken om tweedehands dingen op te scoren, is uiteraard Marktplaats.nl. Hier verkopen mensen van alles door voor een schappelijke prijs. Wanneer je echt een super mooi uniek stuk wil hebben, bijvoorbeeld een kast, dan zal je marktplaats goed in de gaten moeten houden. Anders is er misschien iemand anders jou al voor en dat zou enorme zonde zijn.

Ook voor mooie tweedehandse kleding kan je op marktplaats een kijkje nemen. Er zijn genoeg mensen die vinted dingen online zetten die je zou kunnen kopen. Veel van de mensen die wat op marktplaats zetten, weten ook niet precies de waarde van wat ze online zetten. Dit geeft ruimte om een goed bod te doen en om pareltjes te spotten waarbij de eigenaren niet op de hoogte zijn dat het veel waard is.

Kleding op Vinted

Heel veel mensen kennen ondertussen Vinted wel, een app en website waar je je kleding op kan zetten om te verkopen. De meeste mensen zetten hier merkkleding op of kleding die nog nieuw is, maar je kan er ook enorm goede mooie items tussen vinden. Zet je notificatie aan en krijg de melding wanneer mensen wat online zetten. Zo kan je hier ook accounts volgen die je leuk vindt, zodat je helemaal op de hoogte blijft van de dingen die diegene online zet. Als je dan een account volgt waarbij eigenlijk altijd mooie items op komen in jouw maat, dan is de kans groot dat je niet achter het net vist.

Vintage kilo sale

Een andere manier om vintage kleding te vinden, is op een vintage kilo sale. Dit is vaak in een grote hal waar veel mensen hun kleding aanbieden. Dit is vaak merkkleding en ook van grote winkels waarbij je dus veel vintage kleding kan vinden. Hier kan je vaak ook passen en het grote voordeel is dat je dus per kilo betaalt. Lichte items zijn dus goedkoop en een spijkerbroek bijvoorbeeld is wel duurder.

Het allergrootste voordeel van een vintage kilo sale is dat er allemaal verschillende maten beschikbaar zijn. Zo is er genoeg keuze voor elke kledingmaat, waardoor je vast wel wat kan vinden dat jou aanstaat. Bovendien ben je er ook nog een dagje lekker uit om te winkelen, wat erg leuk kan zijn.

Wanneer je dan toch kleding gaat kopen, is het ook eens handig om kritisch te kijken naar jouw eigen kledingkast. Mocht je daar wat dingen van willen verkopen, dan kan je dit artikel lezen voor inspiratie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement