Connect with us

Werk & Vacatures

Aan de slag als bouwkundig tekenaar

Maak jij je start op de arbeidsmarkt wil je aan de slag als bouwkundig tekenaar? Dan ben je bij Moteq aan het juiste adres. Ook als je al meer ervaren bent hebben wij volop aanbod van vacatures voor bouwkundig tekenaars. Bij ons vind je uiteenlopende bouwkundige functies op verschillende niveaus. Je kunt via Moteq de bouw in bij aannemers en onderaannemers, maar bijvoorbeeld ook bij architectenbureaus, bouwmanagement- en ingenieursbureaus.
Jouw ideale droombaan in de bouw
Hoe ga je te werk? Eerst kun je ons actuele aanbod van vacatures voor tekenaars raadplegen. Via de filters kun je aangeven in welke regio, functiegebied en op welk niveau je wilt zoeken. Het kan heel goed zijn dat je hier niet je ideale functie vindt. Bedenk dan dat ons aanbod in werkelijkheid veel groter is. Onze opdrachtgevers geven ons meestal een ‘voortdurende’ zoekopdracht. Ontmoeten we een goede projectleider, dan introduceren we hem of haar bij deze specifieke opdrachtgever. Mits je natuurlijk geïnteresseerd bent, want we zullen je nooit voorstellen zonder je toestemming!
Maak je wensen kenbaar
Zie je nu nog geen passende vacature, maar wil je wel op korte of middellange termijn als bouwkundig tekenaar aan de slag? Dan adviseren we je contact op te nemen met Roeland, Elise, Sander of David van Moteq. Via Roeland en Elise kun je je oriënteren op een nieuwe functie in het oosten van het land. Via Sander en David vind je je weg op de technische arbeidsmarkt in Midden- en West-Nederland. Kortom, aarzel niet en neem vandaag nog -uiteraard vrijblijvend- contact op.

Advertisement