Connect with us

Vakantie & Toerisme

Parkeren vlakbij Schiphol is goedkoper

Parkeren op Schiphol is erg duur, dat staat vast. Maar parkeren vlakbij Schiphol kan erg goedkoop zijn. Dit omdat er de laatste jaren erg veel goedkope parkeeraanbieders bij zijn gekomen die ook parkeerplekken aanbieden en je dus niet meer verplicht bent bij Schiphol te parkeren.
Waar vindt ik goedkope parkeerplekken?
Goedkope parkeerplekken vindt je dichtbij Schiphol. Van circa 3 km tot 15 km afstand van Schiphol zitten er erg veel. Hier betaal je slechts enkele euro’s per dag waar je bij Schiphol zelfs enkele tientjes per dag betaald, een groot verschil dus. Goedkoop parkeren Schiphol kan dus uiteraard nog wel, alleen zul je de auto ergens anders moeten neerzetten voor je vakantie. Veel mensen denken dan dat dit een probleem is, maar tegenwoordig wordt je vrijwel bij alle aanbieders ook nog is gratis vervoerd naar Schiphol waardoor het helemaal gemakkelijk is.
Vergelijken van parkeeraanbieders
Om de beste optie te vinden om goedkoop te parkeren rond Schiphol is het beste om een lijstje te maken van de alle parkeeraanbieders en zo de tarieven te vergelijken. Zo zie je de afstand vanaf de parkeerplaats tot Schiphol en de tarieven naast elkaar, zodat je de beste keuze kunt maken.  Naast de tarieven en afstand is het ook handig om te kijken hoe de auto wordt geparkeerd, aangezien je natuurlijk geen auto wilt laten staan bij een verlaten parkeerplaats. En daarnaast bieden verschillende parkeeraanbieders ook leuke service als een schoonmaakbeurt voor jou auto of andere dingen. Vergelijk dus goed de verschillende opties en kies zo een goedkope parkeerplek.

Don't Miss:

Wintersport

De melkkoe van Schiphol

Vakantie & Toerisme

Advertisement