Connect with us

Vakantie & Toerisme

Kamperen met luxe

Vaak denken mensen dat kamperen vooral gebeurt onder omstandigheden die men eigenlijk liever zou meemaken wanneer men op vakantie is. Bij de meeste mensen groeit de hang naar luxe en comfort als het om vakantie gaat. Veel mensen willen niet in de vrije natuur in een klein tentje bivakkeren. Kamperen hoeft echter niet primitief te zijn. Er zijn voldoende campings waar je kan kamperen met vrijwel alles er op en er aan.
Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van luxe kampeervakanties is bijvoorbeeld Vacansoleil. Dit bedrijf kon dan ook constateren dat er steeds meer boekingen worden gedaan bij campings waar men luxueus kan kamperen. Dit geldt voor zowel campings in Nederland als ook in het buitenland. Hierbij kun je denken aan landen als Italië of Frankrijk.  Mocht je nog niet bekend zijn met het luxe kamperen, dan kun je altijd zoeken naar glamping aangezien dit de term is hiervoor. Zo kun je tegenwoordig heerlijk genieten van een glamping Italië vakantie.
Kindervriendelijke camping
Naast luxe is voor mensen met gezinnen een kindervriendelijke camping belangrijk. Er moet natuurlijk wel voldoende te doen zijn voor de kinderen. Veel campings hebben daarom een activiteitenteam. De mensen van dit team zorgen er voor dat de kinderen overdag vermaakt worden op de camping met allerlei leuke spelletjes, muziek en sport.
Een camping in Frankrijk dat zich mag profileren als kindervriendelijke camping, is camping des Arcades. Deze bijzonder gastvrije camping is heerlijk voor de kinderen. Het is een kleine familiecamping waar je heerlijk tot rust kunt komen en je kinderen onbezorgd kunt laten spelen.
Als je naar Italië wilt is camping pain di Boccio een aanrader. Deze camping staat bekent als een veelzijdige camping waar voor vrijwel iedereen wel wat valt te beleven.

Advertisement