Connect with us

MKB & Industrie

Een payroll bureau inschakelen

Stel dat je een eigen bedrijf hebt, en je gaat binnenkort uitbreiden naar een of twee meer werknemers. Wat gaat er dan gebeuren met de salarissen? De vakantiedagen? Heb je een cao waar je je aan moet houden? Wie bepalen de regels voor verzuim en waar moet je dat dan vastleggen? Allemaal vragen die je eigenlijk niet weet, maar ook geen tijd (en misschien zelfs geen zin) hebt om over na te denken en er achter aan te gaan.
Schakel een payroll bureau in voor veel voordeel
Wanneer je gebruik zou maken van een payroll bureau scheelt dit je direct in je uren. Zelf houd je veel meer tijd over om je druk te maken over je eigen bedrijf, jouw eigen werk en hoe je dit wilt aanpakken. Een payrollbureau maakt zich vervolgens druk om de uitvoering van de administratie die gericht is op jouw personeel. Zij weten precies in welke cao jouw bedrijf valt, hoeveel vakantiedagen verplicht zijn en wie ze moeten inschakelen om het personeel beter in te kunnen zetten. Een groot voordeel voor jou als ondernemer is dan weer dat je bezig kan met je eigen zaken zonder dat je je druk hoeft te maken over wat er achter de schermen gebeurd. Je hebt zelf minder last ervan, en daarnaast liggen de risico’s bij het payroll bedrijf. Wanneer er medewerkers een aantal dagen ziek zijn, zul jij alleen moeten kunnen verzinnen hoe je het werk af gaat krijgen. Het payrollbureau zal zich druk maken om de verzuimregelingen en hoe deze medewerker dit gaat inlopen.
En dat is dan natuurlijk een hele fijne gedachte, je hebt er zelf veel minder stress van. Waardoor je rustiger en beter geconcentreerd bezig kan zijn met wat er echt toe doet. En dat is natuurlijk je echte werk, misschien ben je wel een steengoede schilder, dan wil je je daar alleen mee bezig houden, niet met wat jouw personeel doet wanneer ze ziek zijn.

Payroll For een non profit

MKB & Industrie

Payroll

Werk & Vacatures

Advertisement