Connect with us

MKB & Industrie

Leuke gadgets op kantoor

Een kantoorruimte is in veel gevallen niet de meest gezellige plek die je je kunt voorstellen. Dit heb je echter zelf volledig in de hand, want van een kantoor kun je een positieve en leuke plek maken. Er zijn kantoorruimtes met aansprekende kleuren en leuke accessoires. Dit kan een positieve invloed hebben op je humeur en je werkprestaties. Een vrolijke en tevreden werknemer is over het algemeen ook een beter presterende werknemer. Aan de andere kant heb je helaas ook saaie kantoorruimtes, die bijvoorbeeld alleen zijn voorzien van een aantal grijze muren en een werkplekken. Met een aantal kleine ingrepen kun je je kantoor al op een gemakkelijke manier opvrolijken. Denk bijvoorbeeld aan leuke kantoorgadgets. Wij hebben een kort lijstje met drie gadgets voor op kantoor samengesteld. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw kantoorruimte in Amstelveen of kantoorruimte in Den Bosch opvrolijken.

Prullenbak basket

Vind jij het ook leuk om vanaf afstand propjes in de prullenbak te gooien? Dan is de prullenbak basket een leuke kantoorgadget voor jou. De basket kun je monteren op een prullenbak en wanneer je een propje raak gooit word je zelfs toegejuicht. Uit de speaker is dan applaus te horen. Uiteraard kun je hiermee pronken bij je collega’s op kantoor. Het is gemakkelijk te monteren en het vrolijkt je werkdag toch een beetje op. Ook leuk, een grote basketbalring in je kantoor. Dan kan je in de pauze een balletje gooien met je collega’s. Dan blijf je ook nog eens in beweging op kantoor, wat vervolgens weer bevorderlijk kan zijn voor je werkprestatie.

Bureaustofzuiger Henry

Bijna iedereen kent stofzuiger Henry. Hij wordt door velen gezien als de allerleukste en vrolijkste stofzuiger die er bestaat. Voor de vrouwelijke collega’s onder ons bestaat er ook een vrouwelijke variant, stofzuiger Hetty. Tegenwoordig zijn Henry en Hetty er ook in kleiner formaat, ideaal voor op kantoor. Deze kleinere variant is ideaal voor het stofzuigen van je werkplek en je laptop. Bovendien hebben ze een vrolijk uiterlijk. Waar wacht je nog op?

Bureau-hangmat

Je kent het wel, het is ongeveer half vijf ‘s middags en je werkdag is bijna voorbij. Na een hele dag naar je beeldscherm te hebben gekeken, in dezelfde houding, ben je een beetje ingedut. Eigenlijk zou je het liefst lekker relaxen op de bank, maar helaas moet je nog een uurtje aan de slag. Wie zegt dat je dit niet kan combineren? Met deze hangmat voor je voeten, kun je lekker aan het einde van de dag achteruit zakken, maar toch nog het laatste werk afronden. Je spant hem tussen de poten van je bureau en je laat je voeten er lekker op rusten. Zo blijft ook het einde van je werkdag leuk.

Tot slot

Om de blog kort te houden hebben wij maar drie kantoorgadgets uitgelicht. Er zijn echter nog veel meer leuke gadgets voor op kantoor. Naast gadgets zou je ook nog een tafeltennistafel of tafelvoetbaltafel in je kantoorruimte kunnen zetten. Uit onderzoek is gebleken dat beweging goed is voor de concentratie van werknemers op kantoor.

Kantoorartikelen uit een automaat

Winkelen

Starten van een eigen bedrijf in crisis tijd nog altijd populair

MKB & Industrie

Bureaustoelen

MKB & Industrie

Advertisement