Connect with us

MKB & Industrie

Gebruik de kracht van SAP HANA

SAP HANA bestaat al enige tijd en wordt naar mijn menig nog te weinig ingezet. Het zou kunnen dat u de term SAP HANA niet kent, maar dat u wel eens hebt gehoord van High Performance Analytic Appliance. Voor het doen van echte zaken heeft u het nodig, het is een nieuwe platform speciaal hiervoor ontworpen. Bij SAP HANA gaat het erom dat zaken als planningen, voorspellingen, analyses en transacties in kaart worden gebracht. De kracht zit hem in het feit dat er op een eenvoudige wijze toegang verkregen kan worden tot deze informatie. Verder zit de kracht in het feit dat alle informatie op een simpele wijze wordt vertaald en dat voorbereidende werkzaamheden optimaal geëlimineerd kunnen worden.

Real-time SAP HANA

SAP HANA kan u snel voorzien van diverse real-time informatie en dit vooral op het gebied van data. Zeker wanneer het hierbij gaat om data in grote hoeveelheden is het raadzaam om het in te zetten. Drie kenmerken kunnen worden bereikt:

  1. Snelheid
  2. Schaalbaarheid
  3. Compressie

Door deze drie kenmerken van SAP HANA kunnen er geweldige resultaten worden bereikt. Vooral als u bedrijf gebruik maakt van grote hoeveelheden data is dit de oplossing voor u.

De toepassing van SAP HANA

Met behulp van SAP HANA zijn er een aantal zaken die u gemakkelijk kunt realiseren. Zo kan het ervoor zorgen dat uw maandafsluitingsrapportage gerealiseerd kan worden met real-time data. Naast een maandafsluitingsrapportage kan het ook zorgen voor een analyse van real call center data. Door SAP HANA kunt u met uw bedrijf grote stappen zetten en wellicht op deze manier de concurrentie voor blijven.
Er zijn meerdere bedrijven die u SAP HANA kunnen bieden. Belangrijk voordat u een contract met een bedrijf afsluit is om allereerst een vrijblijvend advies gesprek aan te vragen. Verder moet u ervoor zorgen dat er duidelijke afspraken worden gemaakt.

Sap Hana

Computer & Internet

Advertisement