Connect with us

MKB & Industrie

Consuminderen met jute tassen – Shingyo.nl

We leven in een welvarende maatschappij waar alles ondanks de crisis goed geregeld is. Om in de toekomst deze welvaart te waarborgen is het noodzakelijk om schoner, zuiniger en socialer met elkaar en het milieu om te gaan. We consumeren en consumeren, en gepaard met dat consumeren gebruiken we verpakkingen waaronder ook tassen. Nu vormen tassen over het algemeen een prima promotie middel, die afhankelijk van de kwaliteit voor eenmalig of hergebruik geschikt is.
Maar stel dat we een stap verder gaan? Is het mogelijk om te zorgen dat de wereld schoon blijft doordat we alleen nog tassen gebruiken die in de kringloop neutraal verwerkt kunnen worden? Het is mogelijk als we met zijn allen het woord consuminderen in de plaats stellen van consumeren. Met minder meer bereiken dus. Dat kan op allerlei manieren en vele bedrijven zijn druk doende om ons te helpen met LED lampen, zonnepanelen, elektrische auto’s, biologisch afbreekbare verpakkingen en disposables.
Promotie met een jute tas
Van oorsprong een jute biologisch afbreekbare plant en na gebruik nog steeds een biologisch afbreekbare plant. Dat klinkt als te mooi om waar te zijn maar dat is voor de jute tas wel het geval. Uiteraard willen we ook een fashionable product, een jute tas die getoond mag worden. Het imago van jute tassen is tijdloos maar juist nu ook hip.
Om een steentje bij te dragen aan verantwoordelijke producten is Shingyo op de markt getreden met een selectie aan jute tassen die uit voorraad leverbaar zijn of op maat gemaakt kunnen worden. Shingyo werkt nauw samen met Indiaanse fabrikanten die waarde hechten aan zowel het milieu als hun personeel.

Advertisement