Connect with us

Auto

Goedkope autospuiterij voor grote en kleine schade

Het kan iedereen gebeuren. Slechts één moment van onoplettendheid kan er voor zorgen dat u schade heeft aan uw auto. Vaak moet uw auto naar de autospuiterij wanneer u schade heeft opgelopen. In dit artikel zal het proces worden doorlopen van het moment van schade tot en met de aflevering van de autospuiterij.

 U heeft autoschade

Wanneer u autoschade heeft opgelopen is het belangrijk om dit altijd door een expert te laten repareren. Slecht gerepareerde schade kan er namelijk voor zorgen dat uw auto onveilig wordt. Nadat u uw auto bij het lokale schadeherstelbedrijf heeft gebracht kunt u vaak uw weg met vervangend vervoer voortzetten.

 Auto klaarmaken voor spuiten

Voordat uw auto klaar is om naar de autospuiterij te gaan moet natuurlijk eerst de schade worden gerepareerd. De beschadigde onderdelen zullen worden gedemonteerd en de onderliggende techniek zal moeten worden gerepareerd. Hierna wordt het plaatwerk aangepakt. Dit kan veel verschillende zaken betekenen afhankelijk van de schade.
Het is mogelijk om panelen die niet dermate beschadigd zijn, uit te deuken. Wanneer het kleine schade betreft is het soms mogelijk om dit te repareren zonder tussenkomst van de autospuiterij!
Wanneer dit niet mogelijk is zullen met behulp van plaat en laswerk herstelwerkzaamheden worden gedaan aan de auto. Het is belangrijk dat het schadeherstelbedrijf dit doet volgens de fabrieksspecificaties van de auto.
Na het plaatwerk is de auto klaar voor het spuiten. Eerst wordt er een grondlaag aangebracht op de onderdelen. Bij een goede autospuiterij is deze grondlaag voorzien van een roestwerende laag. Na het schuren kunnen de panelen door de autospuiterij op kleur gebracht worden. Het kan wel eens voorkomen dat panelen na de autospuiterij afwijken van de kleur van uw auto.
U weet dat u met een goede autospuiterij in zee bent gegaan wanneer de huidige kleur met een spectrummeter is opgenomen om zo de juiste kleur te garanderen.
Wanneer de auto klaar is vindt de montage plaats en voilà! U kunt weer de weg op!

 Autoschade & Autospuiterij Roseboom

Heeft u autoschade opgelopen en bent u op zoek naar een autospuiterij? Zoek dan niet langer verder. Autoschade Roseboom is dé expert op het gebied van schadeherstel. Bezoek de website van Autoschade Roseboom en bekijk de autospuiterij!

Auto huren Zoetermeer – snel en goed geregeld!

Auto

auto huren auto huren

Auto huren op vakantie? Online klant wordt gediscrimineerd!

Auto

Auto leasen

MKB & Industrie

Advertisement