Connect with us

Huis & Tuin

Glasatelier Honebeek: voor authentiek glas in lood

Glas in lood moet op een speciale manier vervaardigd worden. Koop je dit glas in een budgetwinkel, dan is de kans groot dat je een stuk glas koopt dat niet op de ambachtelijke wijze vervaardigd is. Koop je het bij Glasatelier Honebeek, dan heb je deze garantie wel. Dit glasatelier weet namelijk precies hoe authentiek glas in lood op ambachtelijke wijze vervaardigd moet worden.

Ambachtelijk glas in lood

Bij het ambachtelijk vervaardigen van glas in lood worden diverse glassoorten gebruikt. Door de toepassing van de juiste glassoorten, verandert het uiterlijk van het glas. Wel moet dit uiteraard op de juiste manier gebeuren, zodat het glas in lood zijn authentieke uitstraling krijgt. Door jarenlange ervaring in het vak, weet Glasatelier Honebeek precies hoe het vervaardigd moet worden. Koop je het glas bij Honebeek, dan weet je zeker dat het ambachtelijk en authentiek is. Dit glas ziet er niet alleen mooier uit dan dat je in budgetwinkels koopt, maar heeft bovendien een betere kwaliteit.

Verschillende soorten

Glasatelier Honebeek begrijpt dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het kopen van glas in lood voor damen en deuren. Daarom verkoopt het glasatelier niet een enkele soort glas in lood, maar kunnen zij verschillende glassoorten leveren. Denk hierbij aan Tisch kathedraalglas in 150 verschillende kleuren, mondgeblazen glas in 250 verschillende kleuren, standaard kathedraalglas, spectrumglas en het zogeheten neu antiek glas. Alle glassoorten zijn geschikt voor binnen en buiten en van hoge kwaliteit.
Wil je meer weten over een specifieke glassoort? Dan kunnen de medewerkers van Glasatelier Honebeek je helpen, want zij weten alles over de verschillende soorten gekleurd glas. Wil je het glas een keer in het echt bewonderen, zodat je zelf kunt zien welke soort het beste bij jouw huis of bedrijfspand past? Dan bezoek je het glasatelier in Veendam.
Achtergrond informatie over dit product is ook op Wikipedia te vinden.

Kerkraam van glas in lood

Kerkraam van glas in lood

glas in lood glas in lood

Kleurrijke ramen met glas-in-lood

Huis & Tuin

Oorzaken van een lek in dubbel-glas

Huis & Tuin

Advertisement