Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Prescan

Rheine is een plaats in Duitsland. De plaats bevindt zich in de deelstaat Noordrijn – Westfalen. Rheine ligt ongeveer een half uurtje rijden vanaf de Nederlandse grens. De stad heeft op dit moment bijna 80.000 inwoners. Rheine heeft een samenwerkingsverband met de Nederlandse gemeente Borne.
Rheine heeft ook een leuk stadscentrum met erg leuke winkels. Je kunt je prima de hele dag vermaken in de stad Rheine. Er is zelfs een dierentuin in deze stad namelijk dierentuin NaturZoo Rheine. Het is een redelijk grote dierentuin met een grootte van 13 hectare. Op een grootte van 13 hectare en bijna 100 verschillende diersoorten valt veel te zien. Er valt veel te beleven in Rheine, als je een dagje weg gaat kan je er ook een  prachtig hotel boeken zodat je er nog een dag langer kunt verblijven. Bij mooi weer is het zwembad in Rheine een aanrader. Het zwembad in Rheine is erg groot, je hebt er verschillende duikplanken (een duikplank van 2 meter hoog, eentje van 4 meter hoog en de hoogste duikplank is maar liefst 10 meter hoog). Naast de duikplanken is er een hele hoge glijbaan waar alle kinderen (en soms zelfs volwassenen) erg dol op zijn. Voor de kleine kinderen is er een apart waterparkje aangelegd zodat zij in alle rust in het water kunnen spelen. Naast alle recreatiemogelijkheden in Rheine is er ook een preventief medisch centrum van Prescan.
Prescan heeft namelijk een kliniek gevestigd te Rheine. Nederlanders komen naar Prescan om zich preventief te laten onderzoeken. Laatst heeft een vriend van mij zich ook laten onderzoeken bij Prescan in Rheine. Hij is erg tevreden over het onderzoek, de artsen en de begeleiding. Hij wil daar preventief in keer in de 3 jaar zich laten onderzoeken.

Een total body scan bij Prescan

Gezondheid & Welzijn

Advertisement