Connect with us

Financieel

OmniCas Incassobureau sponsor van Golftoernooi voor Orange Babies

OmniCas no cure no pay incassobureau heeft zich wederom verbonden als sponsor van het golftoernooi op Golfclub Prinsenbosch, wat weer georganiseerd is door de Poelman Foundation. De opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede van Orange Babies. Afgelopen 19 september 2014 heeft het toernooi plaatsgevonden op Golfclub Princenbosch.
Na drie grandioze Golfgala’s achtereen, is dit jaar gekozen voor alleen een golftoernooi. Het evenement was wederom een succes met een mooie opbrengst voor Orange Babies.

Doelstellingen Orange Babies:

Doelstelling 1: Child Protect

Het verminderen van de kans op hiv-overdracht van hiv-positieve zwangere vrouwen op hun kinderen. En via voorlichtingsprogramma’s voorkomen dat jonge hiv-negatieve moeders besmet worden met hiv: Keep the Negatives Negative.

Doelstelling 2: Child Care

Medische zorg, voeding, onderwijs en dagelijkse ondersteuning voor hiv-geïnfecteerde of door hiv getroffen baby’s en kinderen.
Orange Babies zijn actief in Afrika, waar volgens de cijfers van UNAIDS het aantal nieuwe hiv-besmettingen blijft dalen. Terwijl ze bijvoorbeeld in Azië stijgen. De preventieprogramma’s van Orange Babies werken dus.
OmniCas no cure no pay incassobureau voelt zich sterk betrokken bij de aanpak en doelstellingen van Orange Babies. Het is relatief gezien een kleine stichting die toch een grote verandering teweeg heeft kunnen brengen in de denkwijze en benadering van het Aidsprobleem in Afrika. Alle moeders en baby’s in de opvanghuizen van Orange Babies zijn daar het levende bewijs van.

OmniCas no cure no pay incassobureau

OmniCas is al meer dan 10 jaar voor veel ondernemers een betrouwbare partner in hun debiteurenbeleid en biedt verschillende diensten aan op het gebied van (buitengerechtelijke) incasso en debiteurenbeheer. OmniCas werkt op basis van no cure no pay incasso. Tevens proberen we samen met u te voorkomen dat het incassotraject nodig is door uw debiteurenbeheer professioneel (her) in te richten, het beschikbaar stellen van een concept herinnering en concept 14 dagen brief, opstellen van betalingsvoorwaarden etc.

Alleen 14 dagen brief voldoende voor incassokosten.

Financieel

Het belang van betalingsvoorwaarden.

Financieel

Advertisement