Connect with us

Elektronica

Sluit nu eenvoudig een Smartphone verzekeringen af.

Een goede verzekering is belangrijk voor je telefoon of je tablet. Als je beide veel gebruikt is het aan te raden dat je een goede verzekering af gaat sluiten. Je vraagt je misschien af waarom het verzekeren van een telefoon van belang kan zijn. Dat kan eenvoudig worden uitgelegd. Als je namelijk schade hebt aan je telefoon moet je alles zelf betalen, met een verzekering niet. Er kan een telefoon worden verzekerd bij CoverYou wanneer je een goed werkende telefoon hebt, die geen schade heeft. De telefoon moet niet ouder zijn dan zes maanden en je moet een factuur of een contract hebben waar het IMEI nummer op staat van je telefoon. Er moet ook een foto opgestuurd worden van je telefoon, deze foto wordt dan gebruikt als een onderdeel van je verzekeringsbewijs. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten kun je dat toestel ook hier verzekeren.

Ingang verzekeren

De verzekering gaat in op de dag dat de aanvraag bij CoverYou is binnengekomen. De premie moet dan wel binnen vijf dagen worden geïncasseerd, en dan is de verzekering geldig. De dekkingsbevestiging krijg je dan binnen vijf dagen binnen en dan is alles in gang gezet, ook zitten hier je verzekeringsbewijs en je polisvoorwaarden bij. Het is belangrijk dat de telefoon of tablet wanneer deze is gekocht meteen wordt verzekerd. Het kan zomaar zijn dat er de derde dag al een ongelukje mee gebeurt. Je wilt hem graag aan je vrienden laten zien en omdat je zo enthousiast bent kun je hem laten vallen bijvoorbeeld. Dit moet verzekerd zijn dus sluit je verzekering zo snel mogelijk af na je aankoop van telefoon of tablet. Die keuze kan hier nu gemaakt worden dus zorg dat je ervaart wat de voordelen zijn van een goede verzekering van CoverYou.

De tablet verzekering

Er kan ook voor een tablet verzekering worden gekozen. Je denkt dat je na de aankoop geen kosten meer krijgt, maar er kan altijd wat gaande zijn met je tablet. Daarom is het afsluiten van een tablet verzekering een goede keuze. Je wilt dan geen reparatiekosten meer betalen, logisch! Je wilt ongestoord genieten van je aankoop, dit kan nu met de allrisk verzekering. De allrisk verzekering geldt voor beschadiging door brand, door vocht, vallen en stoten, diefstal na braak, een laag eigen risico van 50 euro en je sluit de verzekering af voor een periode van één, twee of drie jaar. Als je tablet niet meer gerepareerd kan worden dan heb je recht op vervanging door middel van een gelijkwaardig product. Dit zijn natuurlijk prachtige voordelen die CoverYou je kan bieden. Als je ook een telefoon of een tablet wilt verzekeren dan ben je hier aan het goede adres en kun je de keuze nu maken. Voor een paar euro in de maand ben je goed verzekerd en zorg je er ook voor dat wanneer er iets kapot is, je niet alleen hoeft op te draaien voor de kosten omdat dan bijna alles wordt vergoed aan je telefoon of tablet.

Scannen met je smartphone

Computer & Internet

Sony Xperia Z1 Compact: Klein, fijn en snel

Elektronica

Advertisement