Connect with us

Computer & Internet

iPhone Reparatie Amsterdam Goedkoop

ihpone

Ben jij op zoek naar een goedkope iPhone Scherm Reparatie Amsterdam? Dan biedt Student Repair Service jou de ideale oplossing. Bij ons kun je namelijk profiteren van scherp geprijsde iPhone reparaties. Bovendien wordt deze reparatie, indien gewenst, op locatie voor je gedaan. En dat zonder bijkomende kosten bovenop de reparatie. Dus woon jij in Amsterdam of Amstelveen, en is je telefoon kapot? Profiteer dan direct van een Goedkope iPhone Reparatie bij Student Repair Service.

Bij ons kun je terecht voor alle iPhone reparaties vanaf de iPhone 5 tot en met de iPhone 8 Plus. Ook voor een Samsung Reparatie in Amsterdam of Amstelveen kunnen wij je van dienst zijn. Een iPhone reparatie is vaak dezelfde dag nog mogelijk. Verder wordt de goedkope iPhone Scherm Reparatie in Amsterdam doorgaans binnen 30 minuten gedaan. Zo ben jij snel weer bereikbaar, en hoef je je verder geen zorgen te maken of stress te hebben door een kapotte smartphone.

Op Locatie Reparatie ~ De voordelen

Een telefoon reparatie op locatie is ideaal als je het druk hebt met bijvoorbeeld werk of studie. Je hoeft namelijk niet eens meer de deur uit om een scherm reparatie of andere vervanging te laten plaatsvinden. Naast dat het je een hoop tijd kan besparen, bespaart het ook zeker inspanning. Met een iPhone reparatie op locatie wordt er namelijk na de reparatie direct gekeken of alles nog perfect functioneert. Op die manier hoef je later geen last te hebben van een achteraf niet goed werkende functie. Het komt namelijk nog wel eens voor dat de telefoon na reparatie niet helemaal meer functioneert zoals voorheen. Vaak heb je dan nog wel garantie, alleen dit zou betekenen dat je weer tijd kwijt bent om deze weer te laten vervangen.

Bij alle goedkope iPhone Reparatie Amsterdam ontvang je daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie. Bij een originele iPhone Reparatie Amsterdam heb je 6 maanden garantie. Hiernaast wordt er op het nieuwe scherm een screenprotector geplaatst indien gewenst. Dit beschermt het nieuwe scherm tegen krassen, schade en eventueel zelfs een barst!

Advertisement