Connect with us

Elektronica

iPhone 6 beeldscherm

De iPhone 6 is een prachtige telefoon met een zeer scherp en gedetailleerd beeldscherm. Het scherm is aanzienlijk groter dan bij de iPhone 4 en 5, heel handig want er valt gewoon meer op te bekijken. Een filmpje van Youtube kijkt toch echt prettiger op een groot dan op een klein scherm. Maar heeft het grote scherm alleen maar voordelen of is het toch niet zo stevig als dat Apple doet beweren?
Breekbaar
Ondanks dat de iPhone 6 zo’n mooi beeldscherm heeft is het minder stevig dan de meeste mensen zullen denken. Wanneer het toestel vanaf ongeveer 1,5 meter op straat valt is de kans al redelijk groot dat er een barst in je scherm komt te zitten. Vaak is het touchscreen bijzonder genoeg nog steeds bruikbaar maar het zicht op je scherm aanzienlijk slecht geworden. Tevens kunnen er snel krasjes op je scherm komen wanneer je je telefoon in je broekzak hebt waar bijvoorbeeld ook muntjes of sleutels in zitten. Een goede manier om deze krasjes tegen te gaan is door er een iPhone 6 screenprotector op te plakken. Deze flinterdunne laag is niet zichtbaar maar houdt krasjes op je scherm tegen. Wanneer de screenprotector slecht wordt vervang je deze voor een nieuwe, deze kosten niet zo veel.
Vervangen
Wanneer je toestel toch een flinke klapper heeft gemaakt en geen iPhone 6 hoesje heeft kan je er natuurlijk altijd nog voor kiezen om het scherm te laten vervangen. Dit is natuurlijk een dure grap maar het gebruik van je telefoon is vervolgens zo veel aangenamer. Voor sommige bedrijven is dit een relatief simpel klusje, gewoon even op internet zoeken en je hebt snel genoeg een bedrijfje gevonden.

iPhone 6 kopen

Elektronica

Advertisement