Connect with us

Elektronica

Onbeperkt sim only met internet op je mobiel

Een sim only abonnement met internet is een ideale en goedkope oplossing voor iemand die een goede telefoon in bezit heeft en die niet teveel wil betalen voor een abonnement met internet. In veel gevallen moet een nieuw abonnement worden afgesloten met een nieuw telefoon erbij. Vaak kost een nieuwe telefoon behoorlijk veel waardoor de abonnementskosten aardig kunnen oplopen. De abonnementskosten zijn maandelijks terug komende kosten en worden door veel mensen gezien als extra lasten. Een abonnement in combinatie met internet is over het algemeen een stuk duurder dan een abonnement zonder internet. Een sim only abonnement met internet is de ideale oplossing om de maandelijkse lasten flink naar beneden te halen.

Sim only abonnementen met onbeperkt internet

De meeste providers bieden sim only abonnementen aan met een internetbundel. Er worden een aantal mb’s gekoppeld aan het abonnement. Wanneer deze mb’s op zijn dan zal de consu,ment extra moeten gaan betalen. Wil de consument dit niet dan zal zijn internet super traag worden. Een andere optie is het afsluiten van een internet abonnement met onbeperkt internet. De consument betaald een x bedrag en kan hiermee de gehele maan zoveel mogelijk op internet surfen. De prijs van dit soort abonnementen liggen vaak wat hoger dan de normale sim only internet abonnementen.

Sim only met internet aanbieders.

Er zijn veel verschillende aanbieders die sim only abonnementen met internet aanbieden. Maar wat is nou de beste een goedkoopste aanbieder? Ben u opzoek naar de beste en goedkoopste sim only met internet aanbiedingen bekijk simonlyonbeperktinternet.net. Hier vindt een overzicht van de beste sim only abonnementen met internet.

Optima Media – Solid Media Solutions

Computer & Internet

Sony Xperia Z1 Compact: Klein, fijn en snel

Elektronica

Sim only aanbieding

Computer & Internet

Advertisement