Connect with us

Elektronica

Apple Watch kopen

Het heeft lang geduurd maar in april kunnen we de Apple Watch kopen in de Verenigde Staten, wanneer deze in Nederland te koop is, is nog niet helemaal bekend.

Apple Watch

Hoe ziet de Apple Watch eruit ? Het horloge komt er in drie verschillende uitvoeringen te weten de normale Apple Watch, de Apple Watch Sport en de Apple Watch Edition. Deze laatste is gemaakt van 18 karaat goud en hier zal een prijskaartje aan hangen van tussen de 4000 en 5000 dollar, Apple gaat in de Apple Store dan ook speciale kluizen plaatsen om deze smartwatch te kunnen verkopen. Ook zal er een plaats speciaal ingericht worden om de Apple Store meer op een juwelier te laten lijken dan op een elektronicazaak.
Het slimme horloge van Apple zal er in twee formaten komen namelijk een 38mm en een 42mm.

Apple Watch prijs

De prijs welke je moet betalen voor het instapmodel van de Apple Watch zal 349 dollar zijn, de andere modellen zullen allemaal duurder zijn. Maar met het instapmodel van de Apple Watch kan je al vele variaties maken, zo zijn er vele verschillende soorten bandjes te koop met allemaal weer een andere kleur zo kan je bij iedere outfit een andere kleur band om jouw Apple Watch plaatsen.
Als je de Apple Watch kopen wilt dan zul je er wel rekening mee moeten houden dat deze smartwatch alleen optimaal functioneert in combinatie met een iPhone welke vrij recent is. Je moet een iPhone 5 hebben of een nieuwer model, zou je de Apple Watch willen gebruiken zonder iPhone dan zijn niet alle functies optimaal te gebruiken, zo neemt de iPhone de zwaardere taken van de Apple Watch over waardoor je langer doet met een volgeladen accu. Ook voor apps welke GPS gebruiken heb je een iPhone nodig aangezien de Apple Watch zelf niet over een GPS-sensor beschikt.
Als je de Apple wilt kopen in Nederland dan is het ook weer verstandig om de verschillende aanbieders goed te vergelijken dit kan je weer een hoop geld besparen.

Advertisement