Connect with us

Elektronica

iPhone 6 kopen

iPhone 6 kopen

Het zal niet zo lang meer duren voordat je de iPhone 6 kopen kunt, Apple heeft gisteren de uitnodigingen verstuurd voor het speciale iPhone-event en dit zal plaats vinden op 9 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Er is een lange tijd uitgekeken naar een nieuwe smartphone van Apple. Apple komt dit keer met twee uitvoeringen van de iPhone 6 namelijk een 4,7-inch versie en een 5,5-inch versie welke de naam iPhone 6L zal gaan krijgen.

iPhone 6 release datum

De iPhone 6 release datum is nog niet bekend, Apple laat nooit iets los voor een presentatie maar er vanuit gaande dat de verkoop van de iPhone 6 hetzelfde zal verlopen als bij de verkoop van eerdere modellen dan kunnen wij er van uit gaan dat de nieuwe iPhone in september in de winkels komt te liggen. Dit betekent overigens niet dat je de iPhone 6 ook meteen in Nederland kunt bestellen aangezien Nederland normaliter in verkoop-fase twee is ingedeeld na landen als de VS, Duitsland en Frankrijk.
Wat is er nieuw aan de iPhone 6 ?
Wat is er nu nieuw aan de iPhone 6 ten opzichte van de iPhone 5s, ten eerste is het display een stuk groter de iPhone 5s heeft namelijk een scherm met een formaat van 4-inch, de kleinste iPhone 6 begint bij 4.7-inch en de grotere iPhone zal een schermformaat van 5,5-inch krijgen. Verder zal de A7-processor worden vervangen door weer een snellere en energie-zuinigere processor welke de A8-processor genoemd wordt.
Ook de co-processor welke de bewegingen meet van de iPhone-gebruiker zal weer zijn verbeterd, net zoals de camera. Apple zou de camera van de iPhone 6 gaan voorzien van meer megapixels dit is iets wat we lang niet gezien hebben bij een nieuwe iPhone. Touch-ID zal overigens net als bij de iPhone 5s nog steeds gebruikt worden.
Verder gaan er geruchten dat Apple, NFC gaat inbouwen in zijn nieuwe smartphone, hiermee zou het mogelijk worden om mobiele betalingen uit te voeren.
Met de lancering van de nieuwe iPhone zou ook iOS 8 beschikbaar komen.

iPhone 6 beeldscherm

Elektronica

Advertisement