Connect with us

Computer & Internet

Zoekmachine optimalisatie Groningen

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel geworden van veel internetbedrijven. Een goede positie in Google levert nieuwe bezoekers en klanten op, terwijl er niet per klik hoeft worden te betaald zoals bijvoorbeeld bij Google Adwords wel het geval is. Een website die uitstekend geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dan met name voor Google kan daarom van grote waarde zijn voor een bedrijf.
Offsource Internetdiensten biedt zoekmachine optimalisatie aan voor bedrijven. We richten ons daarbij op zoekmachine optimalisatie Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel. Toch komen klanten vanuit heel Nederland wegens de concrete successen die we behalen met onze consistente aanpak van zoekmachine optimalisatie.
Wat is het precies, zoekmachine optimalisatie
Om het heel simpel te houden: zoekmachine optimalisatie is het verzorgen van een zo gunstig mogelijke uitgangspositie, rekeninghoudend met alle factoren die door Google worden meegenomen in het bepalen van de rangschikking van de zoekresultaten. Relevantie is daarbij het kernwoord.
Om webpagina’s ten opzichte van elkaar te kunnen laten scoren is een algoritme ontwikkeld waarbij honderden factoren meewegen in de rangschikking. Doordat ook zoeken steeds meer gepersonaliseerd wordt is het best mogelijk om wisselende resultaten te hebben in de zoekresultaten.
Met zoekmachine-optimalisatie maakt Offsource Internetdiensten gebruik van externe en interne factoren die de rangschikking van een website en de onderliggende pagina’s bepalen.
Groningen
Offsource Internetdiensten is gevestigd in de provincie Groningen. Voor klanten in en rondom Groningen is het prettig om een aanspreekpunt in de buurt te hebben. Toch voeren we regelmatig projecten uit voor klanten uit andere provincies en regio’s, tot Zeeland aan toe. Internet maakt van afstand immers een relatief begrip.
Wat zijn dan belangrijke factoren?
Er zijn een heleboel verschillende factoren die de positie in zoekmachines bepalen. Daarbij is content een belangrijk onderdeel, maar ook technische details zoals de logische opbouw van een website, het gebruikmaken van de juiste trefwoorden en het regelmatig verversen van de content op een website zijn van invloed op het scoren van een website ten opzichte van concurrenten. Concurrenten op internet hoeven trouwens geen fysieke concurrenten te zijn, maar kunnen ook vergelijkingssites zijn, informatieve websites over hetzelfde onderwerp etc.
Offsource Internetdiensten hanteert een vrij klassieke aanpak van zoekmachine optimalisatie, gebaseerd op concurrentie onderzoek en zoekwoord-onderzoek. We beginnen vervolgens met het aanpakken van quick wins die snel resultaat op kunnen leveren. Gelijktijdig zetten we ook processen in gang die langer duren, maar op termijn wel resultaat op gaan leveren.
Kosten zoekmachine optimalisatie
Als opdrachtgever heb je invloed op de kosten van zoekmachine optimalisatie. Zo kunnen er bijvoorbeeld interne resources gebruikt worden om de strategie te helpen uitvoeren, kunnen kernpunten aangepakt worden of juist het hele traject. De grootte van de website, de mate van concurrentie en de stappen die al gezet zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie zijn daarbij van groot belang. Echt maatwerk dus, helaas, want het liefst geven we direct een superduidelijke prijs!

webshop webshop

Verbeter uw webshop!

MKB & Industrie

Online strategie bepalen met een marketing bureau

Computer & Internet

In Groningen vindt iedereen een leuk restaurant

Vakantie & Toerisme

Advertisement