Connect with us

Computer & Internet

Wie worden er tegenwoordig het meest gevolgd op Facebook Twitter én Instagram?

Lionel Messi

Het is tegenwoordig bijna raar als je geen Instagram, Facebook of Twitter account hebt. Sommige mensen kunnen tegenwoordig niet meer zonder social media omdat ze ook vooral hun (dikbelegde) boterham ermee verdienen. Social media is anno 2020 niet meer weg te denken uit onze samenleving!

Sinds de komst van social media kregen we ook te maken met allerlei nieuwe benamingen, zoals liken, volgen en influencers. We kunnen tegenwoordig mensen (atleten, politici, influencers en andere bekendheden) op de voet volgen en dat heeft hen geen windeieren gelegd.

Laten we kijken naar de top 10 meest gevolgde celebrities op Facebook, Twitter en Instagram!

Neymar

De 10 meest gevolgde mensen op Facebook

Het is een fantastische prestatie, Facebook heeft op dit moment meer dan 2 miljard mensen die hun platform maandelijks gebruiken. Dat is een kwart van de gehele wereldbevolking en haast iedereen met een smartphone. Maar van alle miljarden mensen zijn er maar weinig die door vele mensen worden gevolgd. Wie worden er denk je het meest gevolgd op dit grote platform? Is het de Portugese ster Cristiano Ronaldo of toch de Argentijn Lionel Messi? Of is het Vin Diesel juist?!

Bekijk het allemaal via deze link: Top 10 Facebook-pagina’s met de meeste volgers

De 10 meest gevolgde mensen op Twitter

Twitter bestaat al enorm lang, maar het lijkt in eerste instantie misschien een beetje het verloren social media-kanaal van de drie. Het zal je verbazen dat dat totaal niet zo is, er zijn namelijk nog steeds meer dan 325+ miljoen actieve gebruikers. Best goed toch?

Per dag worden er nog steeds maar liefst 500 miljoen+ twitter berichten de wereld in gestuurd en er zijn 100 miljoen+ gebruikers die dagelijks even kijken wat er voor een berichtjes de wereld in wordt gestuurd. Wie staat er denk je op plek #1? Is het voormalig Amerikaans president Barack Obama, zangeres Taylor Swift of toch Justin Bieber?

Check het gauw! Top 10 Twitter met de meeste volgers

Justin Bieber

De 10 meest gevolgde mensen op Instagram

Het is zonder twijfel het meest populaire social media-platform van dit moment. Instagram is de hemel voor influencer en trekt op dit moment honderden miljoenen maandelijks actieve bezoekers. Nouja, eigenlijk nog wel veel meer: maar liefst 1 miljard mensen gebruiken Instagram minstens één keer per maand. Elke dag zijn het er zelfs ruim 500 miljoen.

Die gebruikers volgen gemiddeld per persoon zo’n 200 mensen en merken om constant up-to-date te blijven van wat zij allemaal aan het doen zijn. Ondanks dat iedereen een andere feed heeft, zijn we toch aardig eensgezind over de meest interessante en leuke mensen op Instagram. Zo volgen we massaal Beyoncé, Neymar, Kim Kardashian-West en Dwayne ‘The Rock’ Johnson!

Mocht je nog vette, informatieve en coole aanvulling in je feed zoeken, bekijk dan graag de top 10 meeste volgers op Instagram

Lionel Messi

Social media moe?

Mocht je nou helemaal klaar zijn met alles wat met social media te maken heeft, dan wil ik je graag aanbevelen om een informatief boek te openen. En dan niet zomaar een simpele fantasieboek of een stripboek, maar één in de categorie persoonlijke ontwikkeling. Een beter persoon worden in het leven, in de liefde, met je gezondheid en in zakendoen is een mooi gegeven. Boeken over mindset, gedrag, en succes van mensen die het allemaal al eens hebben gedaan kunnen je waarschijnlijk erg vooruit helpen. Kijk daarom graag deze top 7 boeken over persoonlijke ontwikkeling >

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 hobby’s waar je aan kunt verdienen

Financieel

Lees over de nieuwste social media trends in een gratis Ebook!

Computer & Internet

Advertisement