Connect with us

Computer & Internet

Genieten van de muziek met de JBL Charge Series

Genieten van de muziek doen we het liefst overal. Dagelijks zitten duizenden mensen met koptelefoons en oortjes in het openbaar vervoer, of ergens op een werkplek te werken. Vooral onder studenten is naar muziek luisteren nog altijd enorm populair, met apps zoals Spotify en Soundcloud dominerend op het gebied van muziek streamen waar en wanneer je maar wil. Soms is het juist leuk om met meerdere mensen naar muziek te luisteren. Misschien op een feestje, of tijdens een gezellige barbecue. Daarvoor heeft JBL de JBL Charge Series uitgebracht. Maar wat kan deze box nou precies allemaal?

Muziek, waar en wanneer je wil

De JBL Charge series zijn draadloze muziekboxen. Ze komen in allemaal verschillende maten en kleuren. De JBL Charge Series werken op een interne batterij die urenlang mee gaat. De batterij is makkelijk op te laden met een oplader en de meeste hebben zelfs een paar lichtjes aan de voorkant die het batterijniveau aangeven. De JBL Charge Series kunnen met de meeste apparaten verbinding maken om muziek af te spelen, of wat voor geluid je ook wil. De meest gebruikte verbinding is een bluetooth verbinding tussen de box en het apparaat, zoals je telefoon. Ook kun je nog een AUX kabel gebruiken om te verbinden. Dit is bijvoorbeeld handig met een projector, zodat je films kunt kijken met een geweldige geluidservaring.

Extra functionaliteiten

Naast simpelweg verbinding kunnen maken en muziek afspelen, hebben de JBL Charge series ook nog andere functionaliteiten die ze kunne gebruiken. Zo kunnen de meeste JBL Charge boxen ook gebruikt worden als een powerbank. De achterkant van de JBL Charge boxen hebben namelijk zowel een aansluiting voor de oplaadkabel om op te laden, de AUX-kabel aansluiting en een USB poort om je telefoonlader op aan te sluiten. Zo kun je jouw telefoon makkelijk opladen met je JBL Charge series box, terwijl je er ook nog muziek op afspeelt.

Verder kunnen de nieuwere modellen van de JBL Charge series ook onderling verbinding maken. Met een speciale knop boven op de box kun je de boxen met elkaar verbinden. Zo kun je meerdere boxen tegelijk besturen met je telefoon, zodat je overal op het feestje dezelfde muziek hoort. Omdat de boxen allemaal onderling verbonden zijn met dezelfde telefoon, is er ook geen vertraging tussen de boxen en loopt de muziek overal synchroon.

Als laatste is de box ook spatwater dicht. Dit betekend dat de box ook lekker langs het zwembad kan staan in de zomer, of bij de douche. Zo kun je altijd naar muziek luisteren, zonder bang te zijn dat het een beetje nat wordt en kapot gaat. Spatwater dicht betekent niet volledig waterdicht; je kunt de JBL Charge box dus niet in het water laten vallen. 

Wil je een keer een leuk feest geven op het water? Bekijk dan snel dit artikel over de Partyboot in Rotterdam! Een perfecte gelegenheid om met een groep vrienden lekker te genieten op het water.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertisement