Connect with us

Computer & Internet

ODF goed installeren

Het installeren van een ODF kan nog al wat frustratie met zich meebrengen. Het is een heel prettig werkend systeem, want zodra deze hardware is geïnstalleerd zal het internet gemak vooruit gaan. Toch is het installeren nog niet zo eenvoudig. Het systeem spreek eigenlijk voor zich, maar de nodige hulp kan wel geboden worden. Daarom lees je hier hoe jij een ODF moet installeren.
 

Stappenplan

Dit voorbeeld gaat over het installeren van een ODF Dimensions product met een hoogte van 4,4 centimeter, 48,4 centimeter breed en 25,5 of 29 centimeter diep. Ter voorbereiding moet je en kabel van 2,5 meter ontdoen van zijn kabelhoes. De basisunits kan je daarna omwikkelen met de flexibele buis. De losse draden breng je vervolgens in de ODF in. De flexibele buis bevestig je aan de ingang van de ODF, zodat de kabels niet los getrokken kunnen worden uit de kast. Dit doe je met tie wraps.
 

Installeren

De basis unit schuif je helemaal open. Zo kan je alle cassetten van de kast te zien krijgen. De flexibele buis met daarin de kabels, breng je diagonaal door de kast heen. De losse draden leg je in een cirkel, die je onder de steunbeugels bevestigd. Deze maak je vervolgens weer vast met tie wraps. Nu zal je alle kabels een voor een moeten bevestigen met de output. Dit kan door de cassette dicht te schuiven, zo zie je dat de verdieping hierboven zich laat zien. De plastic omhulsels moet je verwijderen. De ijzeren draden bevestig je aan de output punten. Zo wordt de signaaltoevoer op gang gebracht.
Welkom

InfraTEL

Het belangrijkste bij het installeren van een ODF, is dat dit allemaal netjes gebeurd. De kast zit vol met verschillende draden, waardoor het prettig is om overzichtelijk te werken. Op die manier kan je bij een mogelijke storing ook eenvoudig de aard van een storing opsporen. Ben jij op zoek naar een ODF? Dan kan je deze bij InfraTEL aanschaffen. Meer informatie over hun aanbod lees je op de website.

Advertisement