Connect with us

Computer & Internet

Een goede website bouwer in één persoon vinden kan eigenlijk niet

Een website bouwer is iemand die een website bouwt. Nu zijn er veel studenten die in hun eentje een website bouwer zijn. Maar eigenlijk kan dit niet, want er is niet één goede website bouwer in één persoon te vinden. Voor een goede website heeft u namelijk meerdere personen nodig: een website bouwer, een techneut en een marketeer. Het is helemaal compleet wanneer er ook nog een tekstschrijver en fotograaf bij zijn.
De website bouwer
Een website bouwer/webdesigner is meer dan een normale vormgever. Een website bouwer heeft verstand van interactief ontwerpen. Je wilt een gebruiksvriendelijk website ontwerp dat de bezoekers aanzet tot actie. Immers, een goed webdesign is gebouwd om aan te zetten tot actie.
De techneut
De techneut is de persoon die daadwerkelijk de website zal gaan bouwen. Het ontwerp word omgezet in een code (HTML) en zal vervolgens aan worden gesloten op het beheersysteem. Met dit systeem kan de website bouwer uw website onderhouden. Verder zorgt een goede techneut ervoor dat uw website snel geladen wordt door de juiste code. Tevens zorgt de techneut ervoor dat de websites in alle browsers goed weergegeven wordt.
De marketeer
De marketeer verdiept zich in de markt van uw product of dienst en in de klanten en concurrenten. Aan de hand daarvan gaat deze persoon ervoor zorgen dat u zo hoog mogelijk in Google komt en dat de teksten goed geoptimaliseerd zijn.
Meestal worden de teksten zelf geschreven door degene van wie de website is. Echter kan er ook voor worden gekozen om de hulp in te schakelen van een tekstschrijver. In dat geval gaan de marketeer en de tekstschrijver samen aan de slag. Deze twee overleggen en geven advies richting de klant.
Let op bovengenoemde functies wanneer u meer mensen nodig heeft dan alleen een website bouwer.

service video service video

Als webwinkelier starten met service video

Winkelen

ict ict

Ict Bedrijf op maat

Computer & Internet

8 signalen waarom uw webshop aan verbetering toe is

Computer & Internet

Advertisement