Connect with us

Computer & Internet

Youtube naar mp3 downloaden

Jarenlang de zelfde nummers op je telefoon of mp3-speler en je bent toe aan iets nieuws, we kennen het allemaal! YouTube mp3 downloaden gaan we vandaag uitleggen, welke je dan weer op je telefoon kunt zetten.
Er zijn honderden websites waar je muziek kan downloaden van YouTube, gewoon googelen op “Youtube Mp3 downloaden” en er komen er al een aantal naar voren. Nu je de website hebt gevonden ga je eerst terug naar YouTube om je favoriete muziekjes te zoeken. Als je een mooi liedje hebt gevonden kopieer je de link van de pagina waar je op zit. Als je dit gedaan hebt ga je weer terug naar de YouTube download website en plak je de link in het tekstveld op de website en klik je op de knop waar op staat “downloaden”.
Gefeliciteerd! Je hebt je eerste mp3 van YouTube gedownload. Wat er nu nog moet gebeuren is de mp3 van je computer naar je telefoon of mp3-speler overzetten. Dit is makkelijker dan je denkt, voor iphones; sluit je telefoon aan aan de computer, open itunes en sleep het mp3tje in itunes. Voor android; sluit je telefoon aan op je computer en open het mapje “muziek” op je telefoon en sleep het muziekje er in.
Waarschijnlijk gaat het vanaf hier allemaal van zelf, er begint een balkje te lopen die van 0 naar 100 procent schuift terwijl je wacht! Op de achtergrond download de website het filmpje en haalt de mp3 er af.
Als dit klaar is staat je download klaar en kun je nog een keer op “mp3 downloaden” klikken. Door het klikken op deze knop wordt het mp3 bestand van de website naar je computer gedownload.

Advertisement