Connect with us

Computer & Internet

Mobiele website laten maken

Wanneer u in het bezit bent van een mobiele website, kan dit het verschil maken tussen een succesvolle site en een volledig mislukte site. De reden hiervan is: Mobiele websites verhogen uw conversie tot wel 30%!
Het maken van een mobiele website
Een mobiele website is een absolute must voor alle online ondernemers die wat willen betekenen voor hun klanten. Als u uw bezoekersstatistieken in de gaten houdt, zult u ongetwijfeld een gigantische stijging zien van het aantal mobiele gebruikers. Deze mensen gebruiken hierbij verschillende apparaten, zoals een smartphone of tablet. Vanwege de vele verschillende schermformaten anno 2014 is het pure noodzaak dat uw site optimaal wordt weergegeven. Welk medium de (potentiële) klant hier gebruikt moet geen rol spelen. Wanneer een design wordt gemaakt die voor elk media optimaal wordt weergegeven, kunnen de mensen op hun gemak een bezoek brengen aan uw website.
Bij het maken van een mobiele website wordt met elk schermformaat rekening gehouden. Het design wordt automatisch aangepast aan het scherm dat wordt gebruikt bij het surfen van uw website. Zo beleven uw bezoekers een uiterst prettige ervaring wanneer uw site wordt bezocht. Op deze manier is men sneller geneigd een aankoop te plegen op uw pagina.
 
Een mobiele website laten maken: De specialiteit van SAM
De bittere noodzaak voor een mobiel design voor uw site zien wij als geen ander. Echter houdt het bij ons niet op bij het ontwerpen van een functionele mobiele site. Wij willen u dolgraag op de hoogte stellen van een ander doorslaggevende factor voor uw onderneming: Online Marketing!
 
Online Marketing voor uw bedrijf
Alle beschikbare aspecten van de online marketing zijn bij ons beschikbaar. Slechts een goede mobiele versie van uw website hebben is allang niet meer voldoende. Uw site zal gevonden moeten worden!
Wij hebben vele specialisten in dienst die ervoor zullen zorgen dat u gevonden wordt. De webdesigners, online marketing specialisten, copywriters en programmeurs staan te popelen om voor u aan de slag te gaan.
 
Wat kunnen onze experts voor u betekenen:

  • Uw zoekmachine marketing campagne wordt uiterst deskundig opgezet. Alleen de potentiële klanten bezoeken uw site.
  • Uw site wordt vele malen beter gevonden in Google’s organische zoekresultaten. Dit betekent voor u een grote bezoekersstroom die niets extra’s kost.
  • Het bedenken van uw Social Media Strategie. Hier brengen uw klanten het grootste gedeelte van hun online ervaring door en liggen dus voor u ook de meeste kansen.
  • Waardevolle content schrijven zodat uw bereik wordt vergroot.
  • Het conversiecijfer van uw site verhogen om meer bezoekers om te zetten in klanten.

Samenwerken met SAM
Wij worden door onze klanten met een 9,4 gewaardeerd. Hier hebben wij keihard voor gewerkt en zijn er dan ook erg trots op. De reden van onze hoge beoordeling is dat wij te alle tijde het resultaat en klanttevredenheid in het gareel houden. Dit kunnen al onze klanten bijzonder waarderen.
Voordat onze samenwerking officieel van start gaat, overleggen wij nauw met u om erachter te komen wat uw wensen en doelen zijn betreffende uw site. Vervolgens maken wij een schets van de site, en kunt u altijd nog zaken aanpassen. Hierna gooien wij onze kwaliteiten in de strijd om voor u de beste website te ontwerpen die voor u het meeste geld gaat opleveren. Door middel van een uitgebreide rapportage delen wij met u de behaalde resultaten. Ook tonen wij aan wat er nog beter kan, zodat hier aan kan worden gewerkt!
Neem direct contact op met een van onze experts. Wij kijken uit naar de naderende samenwerking.

Advertisement