Connect with us

Auto

Wat te denken van online prijslijsten van Dodge Rams

U bent eigenaar van een eigen bedrijf, en u bent erachter gekomen dat de terreinwagens die bekend staan als Dodge Rams met grijze kentekenplaat (of in België lichte vrachtwagenplaat) niet alleen gemakkelijk zijn om verschillende kilometers mee af te leggen, maar ook vlot zo’n 3,5 ton aankunnen. Hoe kunt u er nu een op de kop tikken?
Aan de gunstigste voorwaarden
U bent in de eerste plaats bezorgd om uw portemonnee en vraagt u zich af waar u dit handige voertuig het voordeligste kunt kopen? Is er een wel een verdeler in de omgeving? Kwestie van de grote en kleine beurt en de dienst na verkoop dichtbij huis te hebben! Ik dacht ik ga even online, maar na wat googlen ben ik echt nog verder van huis! Voor hetzelfde model ben ik bij de ene verdeler al vlug 5000 euro meer kwijt dan bij de andere.
Dat wordt uitkijken geblazen!
Hoe langer je online blijft grasduinen, hoe prachtiger de Dodge Rams er gaan uitzien. Je wilt waarschijnlijk wel weten waar die diversiteit aan prijzen vandaan komt. Een verschil van 5000 euro, dat loopt echt de spuigaten uit voor krak hetzelfde voertuig. Omdat het geld ook niet op uw rug groeit, vraagt u een bestek aan bij de voordeligste concessiehouder. De Dodge Ram is immers een dermate fabelachtig voertuig dat u alle andere argumenten die een prijsverschil zouden kunnen rechtvaardigen immers niet meer wilt horen.
Maar nu breekt uw klomp!
Het bestek zit dan wel enkele dagen later in uw mailbox, maar de wagen van uw dromen lijkt alvast veel meer toeters en bellen te hebben dan u zich ooit had kunnen voorstellen. Wat eerst voordelig leek, blijkt nu opeens peperduur te zijn geworden. Werd u in de val gelokt door een handige verkoper die u een spreekwoordelijke wortel voor de neus hield? Een ezel stoot zich geen tweede keer aan dezelfde steen. Of misschien heeft deze ezel het wel helemaal aan het verkeerde eind, want een mens kan zich wel eens vergissen.
Vol goede moed vraagt u een tweede quote aan bij een volgende erkende verkoper, maar daar betaalt u weer een beetje meer.
Hoe moet u dan tewerk gaan? Als baas van uw eigen bedrijf mag dit voor u geen probleem zijn.
Om te beginnen is het belangrijk om naar meer te kijken dan of een aanbieding goedkoper is. Als professioneel handelaar bent u zeker vertrouwd met concullega’s die steeds minder lijken te vragen, en u weet wel zeker dat er dingen zijn die ze anders aanpakken. U pakt het anders aan, want uw bedrijf bevindt zich niet in het onderste segment van de prijsklasse. Misschien is het sop de kool dan toch niet waard? Of ligt het eraan dat bij u de klant altijd koning is. Is de dienstverlening bij u wel om naar huis te schrijven en is het net dat dat uw klanten gedaan hebben om ervoor te zorgen dat ook anderen van uw dienstverlening kunnen genieten? Zorgt u ervoor dat u uw klanten alleen maar de beste koopwaar kunnen aankopen? Zorgt u er daadwerkelijk voor dat beterkoop niet duurkoop wordt. Zodat een beetje meer betalen voor uw klanten ook werkelijk loont? Zorgt u ervoor dat ze werkelijk een goede dienst na verkoop krijgen i.p.v. dat ze op goed geluk moeten hopen dat er niks mis gaat?
Dat is ook waar u zich zorgen dient over te maken wanneer u opzoek gaat naar een Dodge Ram verdeler. Alle verdelers van Dodge Ram zijn zelfstandige ondernemers of invoerders met elk een andere manier van werken. In elke branche zijn er ernstige firma’s en beunhazen te vinden. Maar als alles onverhoopt mis zou gaan, dan moet je van die mensen wel op aan kunnen gaan. Hoe gaan ze u dan uit de nood helpen. Ga daar online eens iets over opzoeken. Doe eens wat research naar de namen van verkopers door ze door uw favoriete zoekmachine te halen. Bestudeer online gespecialiseerde digitale platformen en vraag daar om meer informatie. U zult versteld staan van het aantal verkopers met een slechte reputatie. Maar ze verdelen allemaal Dodge Ram.
Zullen we u een tip geven? De grootste tentoonstellingsruimte van haar soort in Europa bevindt zich te Maastricht.
Als u op zoek bent naar een nieuw Dodge Ram, neem dan eens een kijkje bij www.dickerschutz.com, dit is de homepage van DickerSchutz Car Import. Het is niet zomaar dat deze firma de meeste Amerikaanse terreinwagens tentoon kan stellen in haar showruimte. Deze firma neemt niet alleen akte van de wensen van haar klant, ze biedt u tevens de beste voorwaarden en eerste klas dienstverlening. U zult alleen maar ontelbare positieve beoordelingen over deze firma vinden. Stel de aankoop van uw Dodge alvast even uit en kom eerst eens kijken naar de Dodge Rams in Maastricht voor u een beslissing neemt.

De nieuwe 8 traps automaat van Dodge Ram, hoe bevalt hij?

Vakantie & Toerisme

Advertisement