Connect with us

Actueel

Wat is Image Skincare?

Als je het hebt over een voorloper op het gebied van huidverbetering, dan heb je het over Image Skincare. De huidverzorgingproducten van Image Skincare zijn ontworpen door en gericht voor:
Dermatologen
Huidspecialisten/Huidtherapeuten
Artsen
Er zit een hoog geconcentreerd gehalte aan werkzame stoffen in Image Skincare. Ze werken vooral in het weefsel onder het huidoppervlak, en gaan daardoor veel dieper in de huidlagen dan andere cosmetische producten. We noemen ze ook wel cosmeceuticals. Image Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische bestanddelen en de laatste wetenschap voor een allerhoogst en klinisch resultaat. Er worden wetenschappelijke formules door het gecertificeerd lab FDA gebruikt. Daardoor kunnen er behandelingen en producten ingezet worden die unieke resultaten geven.
Het merk Image Skincare komt uit Amerika en is een huidverzorgings merk. Ze zijn sinds 2010 gevestigd in de Benelux. Het is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgings bedrijf in Amerika. De huidverzorging is al in meer dan 27 landen verkrijgbaar. In Image Skincare zitten geen chemische kleur- en geur stoffen, geen afsluitende ingrediënten en geen parabenen. De producten zijn niet op dieren getest en zijn allemaal milieuveilig.
Image skincare beschikt over verschillende huidverzorgingslijnen waardoor er voor elke huid een passend product is
BodySpa: met zelfbruinende créme en bodylotion.
Total Ageless: Dit is een effectieve productlijn die huidverjonging bevorderd en zorgt voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijntjes en rimpels zijn door deze lijn minder zichtbaar.
Daily Defence: dagcréme met uv-filter. In de zonnebrand zit een fysische filter. Dit is een minerale filter, genaamd zinc oxide en titanium dioxide, die niet opgenomen wordt in de huid.
Ormedic: De structuur van de Ormedic is van organische ingrediënten met geneeskundige rendement. De organische elementen zijn van de meest reine vorm en zijn opgebouwd met veel vitamines en effectieve stoffen die oxideren tegengaan.
Clearcell: Voor de acné huid is Clearcell speciaal ontwikkeld en voor de huid die wat vetter is. De Clearcell reduceert de ontstekingen en reinigt de huid.
Vital-C: Voor de droge en gevoelige huid hebben we de Vital-C lijn. Het beschermt en voed de uitgedroogde huid door middel van het hoge kaliber aan antioxidanten.
Elk product heeft een andere werking.Vraag een specialist op het gebied van huid naar advies. Image Skincare is speciaal ontwikkeld voor huidtypen zoals:
Huidveroudering
Vette huid
Droge huid
Gevoelige huid
Acné
Rosacea
Gecombineerde huid
En zowel voor:
Couperose
Zonverbrand
Rokershuiden
Fijne lijntjes
Rimpels
Pigmentvlekken
Onzuivere huid
De producten van Image Skincare zijn simpel in gebruik, simpel  te leren inzetten en eenvoudig om mee te starten. De huidverzorging bestaat uit een  vier  stappenplan:
Reinigen (2x per dag)
Serum/Moisturizer (2x per dag)
Beschermen met een zonbescherming (overdag)
De huid s’nachts herstellen
Deze stappen zijn natuurlijk ook uit te breiden met pigment blekende serums of een masker. 
Image Skincare heeft niet alleen hele goede huidverzorgingsproducten maar ook peelings. De meeste peelings werken alleen op de bovenste huidlaag (de dode laag huidcellen). Bij een peelingvloeistof van Image Skincare worden de oude huidcellen verwijderd en nieuwe huidcellen aangemaakt, de diepere huidlagen worden hiermee benaderd. Daardoor gaat de huid er egaal uitzien en voelt de huid zacht aan. Een peeling word vooral gebruikt bij oppervlakkig rimpels en acné. de meest geschikte plaatsen zijn dunne huiden zoals de hand, hals en gezicht. Peelingvloeistoffen zijn bekwame behandelingen die in een salon door een specialist worden gedaan.
Image Skincare kun je online bestellen of afhalen bij een huidspecialist in Nederland:
Drachten
Leeuwarden
Groningen
Sneek

Image Skincare zijn cosmeceuticals

Actueel

Image Skincare is leverbaar bij huidspecialisten/huidtherapeuten.

Actueel

Advertisement