Connect with us

Actueel

Image Skincare zijn cosmeceuticals

Image Skincare is hét merk voor huidverjonging en huidverbetering. De huidverzorgingproducten van Image Skincare worden ontworpen en zijn gericht voor:
Artsen, Dermatologen en Huidtherapeuten/Huidspecialisten
In Image Skincare zitten geen chemische kleur- en geur stoffen, geen parabenen en geen afsluitende ingrediënten. De producten zijn niet op dieren getest en de producten zijn milieubewust. De producten hebben een hoog kaliber aan effectieve ingrediënten in de producten. Ze functioneren vooral in het weefsel onder het huidoppervlak, en gaan daardoor veelal dieper in de huidlagen dan andere cosmetische producten. Ze worden ook wel cosmeceuticals genoemd.
Het merk Image Skincare komt uit Amerika en is een gericht op huidverbetering. Sinds 2010 zijn ze in de Benelux neergestreken. Het is een snel groeiend merk en het bedrijf dat het snelst groeit in Amerika. Het merk is al in meer dan 27 landen wereldwijd verkrijgbaar. Image Skincare werkt uitzonderlijk met farmaceutische bestanddelen en de laatste technologieën voor een allerhoogst en klinisch resultaat. Er worden wetenschappelijke formules door het gecertificeerd laboratorium genaamd FDA gebruikt. Daardoor kunnen er behandelingen en producten ingezet worden die speciale resultaten opleveren.
Image skincare beschikt over uiteenlopende huidverzorgingslijnen waardoor er voor elke huid een passend product is
Clearcell: Voor de acné is Clearcell speciaal ontwikkeld en voor de huid die wat vetter is. De Clearcell vermindert de inflammatie en zuivert de huid.
Total Ageless: Dit is een effectieve productlijn die huidverjonging bevorderd en het zorgt ervoor dat je huid er jeugdig en fris uit laat zien. De rimpels en fijne lijntjes worden door het gebruik van deze producten een stuk minder zichtbaar.
Daily Defence: In de dagcréme zit een fysische uv-bescherming. Dit is een minerale filter, genaamd titanium dioxide en zinc oxide, die niet opgenomen wordt door de huid.
Vital-C: De Vital-C is een productlijn voor de droge en gevoelige huid. Het beschermt en voed de uitgedroogde huid door middel van het hoge kaliber aan antioxidanten.
Ormedic: De samenstelling van de Ormedic is van organische elementen met medische resultaten. De organische bestanddelen zijn van de meest pure vorm en zijn opgebouwd met veel vitamines en effectieve antioxidanten. Zo word de huid weer in evenwicht gebracht en hersteld.
BodySpa: met zelfbruinende créme en bodylotion.
Elk huidverzorgingsproduct heeft zijn eigen werking.Vraag een specialist naar advies. Image Skincare is speciaal ontwikkeld voor huidtypen zoals:
Rosacea, Droge huid, Gevoelige huid, Gecombineerde huid, Vette huid, Huidveroudering en Acné
En zowel voor:
Pigmentvlekken, Rokershuiden, Fijne lijntjes, Onzuivere huid, Zonverbrand, Couperose en Rimpels
De producten van Image Skincare zijn eenvoudig in gebruik, eenvoudig  te leren gebruiken en eenvoudig om mee te beginnen. De huidverzorging bestaat uit een  vier  stappenplan:
Reinigen (2x per dag)
Serum/Moisturizer (2x per dag)
Beschermen met een zonbescherming (overdag)
De huid s’nachts herstellen
Peelingvloeistoffen zijn deskundige behandelingen die in de praktijk door een huidspecialist\huidtherapeut worden gedaan.
Door een peeling gaat de huid er egaal uitzien en voelt de huid zacht aan. Een peeling word vooral gebruikt bij acné behandelingen en oppervlakkige rimpels. de meest geschikte plaatsen zijn dunne huiden zoals de hand, hals en gezicht.
De meeste peelingen functioneren alleen op de bovenste huidlaag (de dode huidcellen). Bij een peeling van Image Skincare worden de oude dode huidcellen verwijderd en nieuwe huidcellen aangemaakt, de diepere huidlagen worden hiermee bereikt.
Image Skincare kun je online bestellen of afhalen bij een specialist in Nederland:
Sneek, Drachten, Groningen, Leeuwarden.

Image Skincare is leverbaar bij huidspecialisten/huidtherapeuten.

Actueel

Wat is Image Skincare?

Actueel

Advertisement