Connect with us

Actueel

Image Skincare is leverbaar bij huidspecialisten/huidtherapeuten.

Image Skincare is het huidverzorgingsproduct voor huidverjonging en huidverbetering. De huidverzorging van Image Skincare zijn ontworpen en gericht voor:
Dermatologen
Huidtherapeuten/Huidspecialisten
Artsen
Image Skincare werkt uitzonderlijk met farmaceutische bestanddelen en de laatste wetenschap voor een allerhoogst en klinisch rendement. Het FDA laboratorium maakt gebruik van wetenschappelijke formules. Daardoor kunnen er behandelingen en producten ingezet worden die bijzondere resultaten leveren. In de producten van Image Skincare zitten geen chemische geur- en kleur stoffen, geen afsluitende ingrediënten en parabenen. Image Skincare heeft alle producten NIET op dieren getest en de producten zijn allemaal milieuvriendelijk.
Image Skincare is een Amerikaans huidverbeterings merk. Ze zijn sinds 2010 gevestigd in de Benelux. Het is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgings bedrijf in Amerika. Image Skincare is wereldwijd al in 27 verschillende landen verkrijgbaar. Er zit een hoog geconcentreerd gehalte aan actieve ingrediënten in Image Skincare. Ze treden vooral diep in de huid, en gaan daardoor veelal dieper in de huidlagen dan andere cosmetische producten. Ze worden ook wel cosmeceuticals genoemd.
Image skincare beschikt over verschillende lijnen waardoor er voor elke huid een passend product is
Clearcell: Voor de acné is Clearcell speciaal ontwikkeld en voor de vettere huid. De Clearcell vermindert de inflammatie en zuivert de huid.
Ormedic: De samenstelling van de Ormedic is van organische elementen met medische resultaten. De organische ingrediënten  zijn van de meest zuivere vorm en zijn opgebouwd met veel vitamines en effectieve antioxidanten. Zo word de huid weer in balans gebracht en hersteld.
BodySpa: met zelfbruinende crème en bodylotion.
Total Ageless: Dit is een effectieve productlijn die huidverjonging stimuleert en het zorgt ervoor dat je huid er jeugdig en fris uit laat zien. De rimpels en fijne lijntjes zijn door deze lijn minder zichtbaar.
Daily Defence: zonnebrandcrème met uv-filter. Er zit een fysische filter in de zonnebrand. Dit is een minerale filter, genaamd titanium dioxide en zinc oxide, allebei blijven ze op de huid liggen en worden ze niet opgenomen door de huid.
Vital-C: De Vital-C is een productlijn voor de droge en gevoelige huid. Het beschermt en voed de droge huid door middel van het hoge kaliber aan antioxidanten.
Elk huidverzorgingsproduct heeft zijn eigen werking.Vraag een huidspecialist naar advies. Image Skincare is speciaal ontwikkeld voor huidtypen zoals:
Rosacea
Vette huid
Gevoelige huid
Acné
Huidveroudering
Droge huid
Gecombineerde huid
En zowel voor:
Pigmentvlekken
Zonverbrand
Fijne lijntjes
Rimpels
Couperose
Rokershuiden
Onzuivere huid
De huidverzorgingsproducten van Image Skincare zijn gemakkelijk in gebruik, simpel  te leren gebruiken en gemakkelijk om mee te starten. De huidverzorging bestaat uit een  vier  stappenplan:
Reinigen (2x per dag)
Serum/Moisturizer (2x per dag)
Beschermen met een zonbescherming (overdag)
De huid ’s avonds herstellen
De meeste peeling producten werken alleen op de bovenste huidlaag (de dode huidcellen). Bij een peeling van Image Skincare worden de oude huidcellen verwijderd en nieuwe huidcellen vervaardigd, de diepere huidlagen worden hiermee bereikt. Peelingsvloeistoffen zijn gespecialiseerde behandelingen die in een salon door een specialist op het gebied van huid worden uitgevoerd. De huid ziet er egaler uit en voelt zijdezacht aan. Een peeling word vooral ingezet bij oppervlakkig rimpels en acné. De meest geschikte plaatsen zijn dunne huiden zoals de hand, hals en gezicht.
Image Skincare kun je online bestellen of afhalen bij een specialist in Nederland: Leeuwarden, Sneek, Groningen en Drachten.

Image Skincare zijn cosmeceuticals

Actueel

Wat is Image Skincare?

Actueel

Advertisement