Connect with us

Actueel

Bouw je eigen Taxi App

app maken

Het is niet geheel onbekend dat veel taxibedrijven een ware strijd voeren tegen Uber. Veel taxibedrijven lopen hierdoor inkomsten mis en voor veel chauffeurs staat zelfs hun baan op de tocht.

Taxibedrijven kunnen zich aansluiten bij allerlei organisaties en gebruik maken van verschillende diensten en producten om te kunnen blijven concurreren met Uber. Dit werkt meestal via centrale applicaties en websites. Toch wil je natuurlijk als bedrijf het liefst alles zelf kunnen regelen. Bouw dan nu je eigen taxi app via iMediaStars en maak je bedrijf zichtbaar in Google Play en iTunes (iOS).

 Hoe werkt de Taxi App

Met een eigen taxi applicatie ben je nu ook bereikbaar in de app stores. Klanten kunnen de app downloaden in de app store en een chauffeur met beschikbaar voertuig bestellen. Net als Uber logt men in op de map functie en via GPS zoekt de app naar beschikbare chauffeurs in de buurt.

Is de desbetreffende chauffeur in de buurt dan krijgt hij/zij een melding en kan de klant worden opgehaald. Uiteraard zijn opstap- en afleverpunt geheel in te stellen.

Beheren taxi App

Naast de app krijgt elk bedrijf de beschikking over een eigen en uitgebreid CMS. In dit CMS zijn er veel opties beschikbaar om in te stellen zoals:

  • Overzicht betalingen
  • Beheren voertuigen en chauffeurs
  • Overzicht ritten
  • Aanvragen overzicht
  • …en heel veel meer opties

Betalingen via de app

Natuurlijk moet er ook geld verdiend worden en kan dit geheel ingesteld worden. In het CMS kan men dan ook instellen hoe men betalingen wilt ontvangen. Momenteel zijn betalingen enkel mogelijk via de ‘cash’ of creditcard optie. De creditcard optie kan men activeren of deactiveren en hoeft men niet verplicht te gebruiken.

Overige opties

De taxi app wordt volledig opgeleverd in de huistijl van elk bedrijf en zijn er hiernaast allerlei handige functies die men kan gebruiken in de app. Zo kan er bedrijven informatie getoond worden met bijvoorbeeld een overzicht van chauffeurs en/of verschillende voertuigen. Hiernaast kan men oneindig pushberichten versturen naar klanten of gebruik maken van een uitgebreide spaarkaart.

Ben je dan ook benieuwd naar de Taxi App en wil je meer informatie? Neem dan contact op met iMediaStars voor een gratis demo.

Advertisement